Model je asus strixHoce, sa te 3 stavke ces dobiti znacajan skok u performansama uz tu 1060 6gb.
Koji tacno model, nije 1060 neka zahtevna karta
Koja je cena tog napajanja?Kada dodje red za menjanje napajanja, tj. kada budes imao novca za menjanje, moj predlog ti je da kupis neki Seasonic Focus Plus Gold 750w ili slicno, koji ima dugu garanciju, i da budes miran narednih 5+ godina.
Ja moj Cors 850w koristim vec 8 godina, radi kao sat.
Jos samo da skupim para, a neko do 80-90 eura se ne isplati?Cisto sumnjam da ces ga kupiti zbog cene ali ajde da ti ostavim link
VIPHOUSE.RS - Seasonic SSR-750FX
Inace najjeftinije mozes proci preko madjara za nekih 2.000 je jeftinije ali i 9 godina manje garancija posto pretpostavljam da vip daje full garanciju 10 god. Preko VIP-a ne bi imao postarinu pa odmah racunaj i tu 700 din manje znaci realno bi ustedeo oko 1500 kupujuci preko madjara.
Ali ovo je sve sta bi bilo kad bi bilo jer sam 99,99% siguran da u sebi mislis, ovi bre ludi da dam za napajanje 130 evra.
Ali napajanje koje ti je predlozeno je zaista kvalitetno i napravljeno da stiti komponente i napaja ih kvalitetnom strujom.
Napajanje je srce racunara.
E to mi je vec pristupcnije xD
Iskreno, preterujes sa savetima.@Dom1nat0R
Možeš ti da se smeskaš što se tiče Patriota do mile volje, činjenica da si momku preporučio 3200c18, i to samo zato što je Kingston, govori o tvom znanju, makar što se memorije tiče. Ali nisi ti kriv, nego naše tržište, jer 90% ljudi nije znalo šta je G.Skill, Crucial, Teamgroup do pojave preprodavaca iz Mađarske. Pretpostavljam da znaš da postoje samo 3 velika proizvođača memorija (Samsung, Micron, Hynix), I da svi kupuju module od njih, što u daljem prevodu znači da od bina zavisi CAS latencije, kao i brzina modula.
Ako Patriot ima unutra recimo Hynix C-die, kao i ovaj Kingston, samim tim CAS16 znači bolji bin naspram CAS18 kojeg si preporučio.
Da li je razlika 1fps ili 0.1fps u korist CAS16 na određenoj brzini, činjenica je da si svojim predlogom i znanjem uskratio nekoga za taj 0.1fps ili 1fps u igrama.
Da li je to iz znanja koje poseduješ, ili iz čiste tvrdoglavosti, ti to najbolje znaš i u to neću da ulazim.
Zato, sledeći put pre nego što nekoga uskratiš 0.1fps, 1fps ili pak više, bolje se upoznaj sa materijom, a ne da preporučuješ dreš od memorije, na platformi kao što je Ryzen, I koja benefituje mnogo više od Intela sa brzim i memorijama niskih latencija. Da nije tako, AMD ne bi ni izbacio slajd u kome postoje optimalne latencije za određene brzine.
Bila je danas tema, možda ima nešto zanimljivo.E ljudi treba mi preporuka za pastu za procesor a da nije skupa