Za celu bazu ne bih uzeo ni 50 eura tako da ništa od toga.Losa ti je baza. Koje sve komponente imas u racunaru da vidimo za koliko bi mogao da prodas i da zamenis za neki Ivy/Sandy Bridge barem.
Najvise mi je potreban da igram csgo u malo vecem fps-uAMD Phenom triple core 8400(CPU)
AMD Radeon 3650HD(GPU)
4GB DDR2 800Mhz
Napajanje 500W
Nismo se razumeli. Nisam ni mislio nesto kao sto si rekao da imam 3000 evra i vise mi se svidja audi a8. Sasvim suprotno, jurim ono sto mogu da priustim nista preko togaTo je kao da imam 3.000 evra u dzepu i kazem vise mi se svidja Audi A8 2018
Gledaj sta mozes da priustis. Ryzen jeste bolji od Intela trenutno ako gledamo ulozeno/dobijeno. I5 2400 i neka korektna graficka bi ti zavrsile posao za CSGO. Ne treba ti vise od stabilnih 120-130 fps da igras korektno koliko toliko. Ne mozes sad da juris famoznu CSGO brojku od 300fps jer je to rezervisano za opasnije masine.
Mozda je ovo sto je UniqUnic predlozio dobra opcija iako je AMD, jer za malo para ne mozes da se prebacujes na drugu platformu. Svakako ces dobiti osetno poboljsanje zbog novijeg procesora koji ima i jedno jezgro vise. Korektan upgrade. Razmisli.
Ono što Dominator želi da kaže je da iako se tebi više svidja Ryzen iz nekog razloga, Intel je bolja kupovina za namenjenu svrhu.Nismo se razumeli. Nisam ni mislio nesto kao sto si rekao da imam 3000 evra i vise mi se svidja audi a8. Sasvim suprotno, jurim ono sto mogu da priustim nista preko toga
Koliko mi treba za neku konfiguraciju te prirode?Ako mozes Intel platformu bilo bi mnogo bolje da to uzmes. Ne znam sa koliko para raspolazes.
Iz ovoga ce neko da zakljuci da na 1 i 2 generaciji ne moze da igraJedino se novi Ryzeni iz 3xxx serije dobro snalaze sa CSGO.
Hvala na pomoci, ako budem imao nekih nedoumica ili neko od mojih prijatelja uputicu ih na ovaj forum150e a verovatno i manje, naravno pod uslovom da vec imas napajanje, kuciste i hard.
WTF??? Jel trolujes il sta?gtx 750ti
Marko aka 750ti, sigurno ga se secasWTF??? Jel trolujes il sta?
Cemu to xaxaxaMozda je covek mislio da napravi upgrade delid tool-om. Recimo otvori triple core i doda jos jedan core i zatvori. nzm..