ako se mozes strpiti neko vrijeme izlazi HUAWEI MATE 30 PRO jer vidim da uzimas uredjaj high klase a to znaci da je iznos poprilican stoga kad gledas huawei onda idi na mate seriju jer je bolja od P a i od 99% samsung telefona .otisao je huawei daleko ispred sa mate serijom .ja licno ako nije mate serija izmedju s10+ i huawei P serije izabrao bi samsung s10 +. sretno.Pomoc sta da kupim P30 PRO ili S10+ ?
slavene slozio se ili ne MATE SERIJA vodeca serija i okosnica huawei kompanije a onda ide serija P .kao sto je kod samsunga serija SNe bih se složio da je mate serija bolja od P serije. To je sve stvar ukusa izgleda. A i sto se cene tiče takođe, nekako mi izgleda da više cena ide dole kad je mate serija u pitanju ili možda grešim.
Imam Huawei već duže vreme, od p9 modela.
hahah nebi se slozio s tobom ali to je dugacka tema huawei vs samsung ali svima je jasno da je huwei mate serijom od mate 10 pa na dalje ozbiljno ugrozio s seriju samsunga a sad ce ga sa mater 30 pro dotuci do kraja to vec predvidjaju cak i mnogi samsung fanovi a i ocito je da samsung u zadnje dvije godine slabije napreduje od huaweia .Nema huawei uzima svoje prvo mjesto jasno kao dan 2020 -2021 postaju vodeca mobilna kompanija .Mate serija je serija koja se pravi da parira Note seriji. Mate serija jeste bolja od P serije. Dovoljno je uporediti P20 Pro i Mate 20 pro
Stvar je ukusa ali ja bih uvek pre isao na Samsung. Imam S10+ uzeo sam ga krajem marta u mt:s, fon je brutalan.
Da je Huawei tako dobar ne bi uzimali displeje od LG-a i Samsunga. Setimo se sta se desavalo sa ekranima na Mate 20 pro ciji su displejevi bili od LG.
Samsungovo cedo Dynamic AMOLED je najsuperiorniji display na trsistu. A svi mi 99% vremena buljimo u te ekrane pa stoga biraj sta ti odgovara.
Bolja kamera u zoom modu - Huawei
Mnogo bolji video zapis - Samsung
Bolji display - Sasmnug
Brze punjenje baterije - Huawei
itd.
Boje su brutalne i wow efekat ali i mene jako nervira dugotrajnost.Kako ne kapiras su prvo Apple pa posle toga i Huawei presli na amoled jer su shvatili koliko ih Samsung bije po usima zbog toga.
Samsung je sad prodao displeje Huawei-u za P30 Pro ali "samo" Super Amoled dok za sebe ipak ostavljaju premium DAMOLED