DrugValter
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 23.07.2016.
- Poruka
- 77
- Rezultat reagovanja
- 29
Moja konfiguracija
Ma to je samo opcija ali nije to nista pod obavezno cisto sam pomenuo da vidim vase misljenje, jer sam svestan da to kao prvo nije nova memorija kao drugo sporija je i 1x16gb dakle nije ni dual channel.
Frame drop uopste nije zanemarljiv to sam video.
Ja sam se ubrzo prebacio na varijantu da kupim 16gb zato sto je danas 8gb neki minimum, a ubrzo i tih 8gb moze biti premalo zbog toga lepo 16gb odmah i resim iz starta to posto se posle tesko nadje isti modul.
A sta mislite o ovom ram-u: G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT, on je 65e.
Po vasoj prici ispod 3000mhz bolje i da ne razmatram uopste.
Shvatam ja da Aegis nije ni blizu Corsair-u koji je pomenuo Dom1nat0R ali ja nisam siguran da li cu moci da skupim kintu za taj Corsair.
Pare su uvek bitan faktor i vrlo cesto ogranicavajuci, nazalost.
Frame drop uopste nije zanemarljiv to sam video.
Ja sam se ubrzo prebacio na varijantu da kupim 16gb zato sto je danas 8gb neki minimum, a ubrzo i tih 8gb moze biti premalo zbog toga lepo 16gb odmah i resim iz starta to posto se posle tesko nadje isti modul.
A sta mislite o ovom ram-u: G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT, on je 65e.
Po vasoj prici ispod 3000mhz bolje i da ne razmatram uopste.
Shvatam ja da Aegis nije ni blizu Corsair-u koji je pomenuo Dom1nat0R ali ja nisam siguran da li cu moci da skupim kintu za taj Corsair.
Pare su uvek bitan faktor i vrlo cesto ogranicavajuci, nazalost.