Pozdrav svima novi sam ovde.
Hocu da uzmem novi komp, i trebaju mi vasi saveti. Komp ce biti za igre, do nekih 70k ako moze i manje. Sastavio sam ovako nesto.(sam sam sastavljao nisam neki strucnjak, pa ne zamerite ako se nesto ne poklapa, zato sam i dosao po savet)
Procesor: KupujemProdajem | AMD Ryzen 5 3600 6 cores 3.6GHz (4.2GHz) Box
Ram: KupujemProdajem | -AKCIJA- Najveci izbor Kingston DDR4 8GB
Sa tim sto bi dodao jos jedan slot za mesec, dva
Graficka: Grafičke kartice (VGA) | AMD Radeon RX 580 XFX 8GB OC+ GDDR5 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Maticna: Matične ploče (MB) | Gigabyte AM4 B450M S2H DDR4/SATA3/GLAN/7.1/USB 3.1 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
I sad najveci problem napajanje, mislio sam ovo
Chieftec APB-500B8 500W 3xSATA 2x4pin ATX 20+4pin PS2
ili ovo
Da li bi bilo dovoljno, ne zanima me OC, sve bi bilo kako je fabricki.
Da li bi mi trebali dodatni kuleri, ventilatori?
I da, ovo sto nije u emmi shop-u bi uzeo za kes, a iz emmi-a bi uzimao na rate.
Hocu da uzmem novi komp, i trebaju mi vasi saveti. Komp ce biti za igre, do nekih 70k ako moze i manje. Sastavio sam ovako nesto.(sam sam sastavljao nisam neki strucnjak, pa ne zamerite ako se nesto ne poklapa, zato sam i dosao po savet)
Procesor: KupujemProdajem | AMD Ryzen 5 3600 6 cores 3.6GHz (4.2GHz) Box
Ram: KupujemProdajem | -AKCIJA- Najveci izbor Kingston DDR4 8GB
Sa tim sto bi dodao jos jedan slot za mesec, dva
Graficka: Grafičke kartice (VGA) | AMD Radeon RX 580 XFX 8GB OC+ GDDR5 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
Maticna: Matične ploče (MB) | Gigabyte AM4 B450M S2H DDR4/SATA3/GLAN/7.1/USB 3.1 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
I sad najveci problem napajanje, mislio sam ovo
Chieftec APB-500B8 500W 3xSATA 2x4pin ATX 20+4pin PS2
ili ovo
LC-Power napajanje 500W LC500H-12 V2.2 12CM FAN
Napajanja LC-Power napajanje 500W LC500H-12 V2.2 12CM FAN 500W,Standardno,ATX (PS2)
www.gigatron.rs
Da li bi mi trebali dodatni kuleri, ventilatori?
I da, ovo sto nije u emmi shop-u bi uzeo za kes, a iz emmi-a bi uzimao na rate.