Brate nemoj da me urekneš ovaj moj CM Nepton 280L radi već nekoliko godina bez problema 4+god.Kod vodenih hladjenja cesto crkavaju pumpe.
Ako hoces vrhunsko hladjenja onda uzmi Noctua NH-D15 SE cena je oko 104 evra. Ako treba saljem link na PM gde da kupis.
A jel, a kad crkne posle 2 godine, koji ces cooler koristiti dok odradis reklamaciju? Samo vi uzimajte aio, ja i dalje tvrdim, ili ekwb ili vazduhPosle nekog vremena, znaci ako uzmes AIO sa 5 godina garancije ti si druze miran 5 godina ako ne i vise. Mene su isto sa time zaplasili ovde pa zato nisam ni gledo AIO a sad vidim da sam se zeznuo
Pusti ti EKWB, oni beše opozvali celu seriju 1.0 Predatora sa dva različita modela? Od tada ih nešto ne uzimam za ozbiljno...A jel, a kad crkne posle 2 godine, koji ces cooler koristiti dok odradis reklamaciju? Samo vi uzimajte aio, ja i dalje tvrdim, ili ekwb ili vazduh
Jednu seriju a imam oko sebe više ljudi koji godinama su na ekwb i nemaju greške.Pusti ti EKWB, oni beše opozvali celu seriju 1.0 Predatora sa dva različita modela? Od tada ih nešto ne uzimam za ozbiljno...
Slovenajo će nešto ponovo da zayebayo
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nisi upravu. Mislis da ti garancija od 5 god garantuje da ce to raditi 5 ili vise god. Pa ne, nego samo da narednih 5 godina neces morati ponovo da vadis novac iz dzepa. Ali moze da crkne i posle godinu dana.Posle nekog vremena, znaci ako uzmes AIO sa 5 godina garancije ti si druze miran 5 godina ako ne i vise. Mene su isto sa time zaplasili ovde pa zato nisam ni gledo AIO a sad vidim da sam se zeznuo
Na to sam i mislio kad sam spominjo tih 5 godina garancije,naravno niko ne garantuje da ti se nece sutra nesto pokvariti ali imaces ga 5 godina sigurnoPa ne, nego samo da narednih 5 godina neces morati ponovo da vadis novac iz dzepa. Ali moze da crkne i posle godinu dana.