ivcabrat
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.07.2019.
- Poruka
- 18
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Zdravo, nov sam na forumu ali mislim da sam ubo podforum! Naime, imam ryzen 1700 , gtx 1060 3gb, ram ddr4 2 x 4 2666, ssd 120 , maticna ploca b350f gaming. Primetio sam da igre koje vise traze grafiku znaju iritantno da "zastucaju" u delicu sekunde , tacnije fps dropaju I u tom momentu se desi nagla promena gpu usage sa recimo 85 % na 50% a fps opadne za tipa 30 40. Za sada sam to primetio u BF1 I pubg-u, dok toga kod csgoa nema, nisam primetio ni na gta v a ni na cod advanced warfare. Sve zive varijante sam isprobao, od novog Sistema, chipset I gpu driver, preko cackanja po 3d setingsima do nekim izmenama u samom sistemu kao i registrima. Temperature graficke su max 69-70 dok je temp procesora max nekih 62 sa stock kulerom. Znaci u igri pri naglim pokretima misa ( u najvecem broju slucajeva ) dolazi do naglih fps dropova sto je zaista iritantno. Proveo sam verovali mi ili ne vise od 100 sati za kompom ocajnicki resavajuci ali bezuspesno I toliko sam istraumiran da sam evo skinuo cs 1.6 posle 12 godina da opustim mozak bez nekog seckanja inace I flash sam bios na poslednju verziju. Unapred sam vam zahvalan, vas pali brat vam salje pozdrave I nada se najboljem! see you soon, ty!