Ne mora bas sve u emmiju, ali bih skoro sve tamo. KP mozda, ali u krajnjem slucaju i to mozda za jednu komponentu jer sam toliko spreman da odvojim od svojih para. To za procesor cu uzeti u obzir i verovatno sa KP-a uzmem neki noviji. A inace, ova 580ica je jedina u emmiju i onda onoJel mora sve iz emmija? Uzimas za kes ili rate?
Ako bi uzimao nove kompinente sa KP sa garancijom mogao bi dosta bolje da prodjes.
Prvo napajanje odma otpada u startu, bezi od tog raidmaxa.
Drugo r5 2600 na KP kosta 120/30e sto je dosta bolja kupovina od 1600.
I trece neki krsteni model 580ice, ta xfx je bas smece.
Ma znam, ali pare su problem. Zbog rata uzimam u emmiju.Mozes dosta ustedeti ako uzmes komponente za kes preko KP, naravno sve novo i sve sa garancijom. Neka ti ljudi posalju PM lika, ako vec ne znas.
Svakako moze mnogo bolje odo ovoga sto si ti sastavio, samo ako si za tu opciju dobices i ostale informacije u vezi racunara i kojih komponenti da uzmes.
Ta cobra je kancerogenicna, nista bez dobrog napajanja, kartica je super ima je moj brat kod njega (sa 2700x radi lepo), procesor je ok, memorija je ok (kod njega je predator rgb koji radi savrseno) mada mnogi ljudi kazu da fury radi bolje, tako da je sve fullPozdrav svima sekiraši!
Pošto mi je zastareo komp, odlučio sam da uzmem novi sa budžetom od 70 hiljada.
Uzimam na rate sve i sve u emmiju. E sad, ja sam složio nešto pa me zanima mišljenje.
Pogledajte prilog 29790