To obožavam da radimtu je i zezanje oko reinstalacije, izrade i vraćanja rezervne kopije.
To obožavam da radimtu je i zezanje oko reinstalacije, izrade i vraćanja rezervne kopije.
Sad mi je jasno zašto si pažljivo izabrao Kingston A400!To obožavam da radim
Tako je; vozim Zastava 10 (otpala neka slova, sada je samo .ASTA.. ..) i u Grčkoj sam.Fiat Punto je super auto. Brat ima Sporting varijantu prava mala zverka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
To su ona poređenja tipa kupiš PC od preko 2.000€ da bi igrao 4k igre na najvišim detaljima i onda ti oni koji koriste Mac kažu da si kupio PC kantu/đubre sa sve svinjdovsom, a ti njima da si mogao da sastaviš dva do tri PC-a po ceni jednog Mac-a. Niti ti njih razumeš zašto koriste Mac, niti oni tebe zašto koristiš PC.Isto kao da kupis Fiat punto sa garancijom. Sta mi vredi njihova garancija ako mi stane na pola autoputa kad krenem na letovanje u Grcku. Mozda glup primer ali izuzetno objasnjava poentu zasto ne treba kupiti to djubre od SSD-a.
30 evra je iskreno smesno, ako nema pare nek ne kupuje pc@Veselin Ne kontam sta si zapeo za garanciju ? Najbolje jos da je nema novi proizvod koji uzmes. Mene isto sluzi moj sdd pa ga ne preporucujem i hvalim kako je odlican i ako mu se nesto desi mogu da ga vratim jer je u garanciji i sta me briga. Ne mora niko da izmislja ovde toplu vodu zna se da je uv500 medju najboljima u tom cenovnom rangu.
Ako opdane za par dana % helta sta ce biti kroz koju godinu tek ? Naravno da je 10puta bolje dodati jos malo i uzeti kvalitetniji uv500, tebi je mozda jeftino 30e pa te briga sta kupujes nekom je to mnogo
neki ljudi rade 3 meseca da bi ostavili 30e na stranu, a ako me secanje ne vara ti si onaj sto valjao limitirano kuciste da bi zaradio 2000 ?30 evra je iskreno smesno, ako nema pare nek ne kupuje pc
Bukvalno vidim u svakoj drugoj temi , ti pokusavas da ispadnes pametan ali ti ne ide. I po mom misljenju se malo bahato ponasas.30 evra je iskreno smesno, ako nema pare nek ne kupuje pc
Ne radi svako na gradjevini za 200 evra, necu se vise raspravljati, postujem tvoje misljenje i to je to.Bukvalno vidim u svakoj drugoj temi , ti pokusavas da ispadnes pametan ali ti ne ide. I po mom misljenju se malo bahato ponasas.
30e uopste nije malo,neko radi par dana za te pare.Mada ako je tebi smesno , casti nas po kojim SSD-om od 30e
Prodao sam ga zato sto je ispalo sranje ruzno, a sto da ne zaradim bonus kes lol.., a ti sto mogu da odvoje 30 evra za 3 meseca, mogli su malo da se snadju ili da uce u zivotu, sve vam je drugi kriv. Imas i decu u Africi sto jedva imaju da jedu tako da ima svakakvih finansiskih situacija,ni 100 evra nije mnoog za ssd necu da pricam o 30 evra.... Mozda malo grubo al eto jbg, moje misljenje. A to sto si pokusao da me "snizis" time da sam hteo da zaradim 2000 kinti, sto da ne zaradim ako mogu? Ne svidja mi se kuciste kad sam sve video i pomerio sam gradnju kompa pa sam ga i prodao.neki ljudi rade 3 meseca da bi ostavili 30e na stranu, a ako me secanje ne vara ti si onaj sto valjao limitirano kuciste da bi zaradio 2000 ?
pises gluposti ovde, suzdrzi se nekad.
*****, a sve je istina. Iskaljuj se na nekom drugomNe radi se o tome da li se neko snasao, ucio ili mu je neko treci kriv. Problem je sto ima sve vise takvih poput tebe koji samo seru, laju... sad ti klinac seres ovde o africkoj deci i kako 100e nije mnogo za ssd...
Svaka čast!Ja sam ugradio bar 30-tak A400 modela i svi rade bez problema.
Ovde nije bilo toluko priče o izdahnulim A400, već o onima kojima wear level ubrzano pada, brže nego ostalim modelima.Hvala. Sto ne znaci da nece da riknjavaju Neki imaju godinu i neki mesec, rade.
To je baš drastičan primer! Ali nešto slično rade svi proizvođači: Kingston, WD, Patriot... Jedino što ne očekuješ da jeftiniji proizvodi budu toliko loši. Očekujem slabije performanse, a ne da se ranije pokvari.Evo ja na primer imam a400 120gb ima,ima oko 2 radna dana i poceo je da izbacuje plavi ekran i ne moze da de napravi particija na njemu.
Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока