Razumijem sta hoces da kazes,mada nisam rekao da ce mi pomoci jos jedan drug koji se dosta dobro razumije,nego sam htio da vidim kakva je razlika izmedju tih FE i ovih kao mojih za otvaranje,kakvo je to ljepilo koje je Gamers Nexus primjetio,i da mogu malo da mu pomognem.Ako je karta u garanciji onda nemoj da otvaras, s obzirom da ne znas osnovne stvari i da nisi to nikada radio, bolje prvo uzmi neku staru graficku i rastavi je pa se malo igraj s njom.
Napisi sta je problem i zasto bi je uopste rastavljao?
Vidi, poslusaj nas ovde jer znamo sta ti govorimo, s***aces nesto a vrlo lako to moze da se desi ako si neiskusan.
Ne ide to tako da ti mi damo savet pa odjednom postanes majstor i resis problem tek tako..
Jos jednom ti kazem da ne otvaras karticu ako sve radi dobro.Razumijem sta hoces da kazes,mada nisam rekao da ce mi pomoci jos jedan drug koji se dosta dobro razumije,nego sam htio da vidim kakva je razlika izmedju tih FE i ovih kao mojih za otvaranje,kakvo je to ljepilo koje je Gamers Nexus primjetio,i da mogu malo da mu pomognem.
Ma troluje..otvorio 15 temi i brise kad mu skrenes paznju.Bezobrazan likAko je karta u garanciji onda nemoj da otvaras, s obzirom da ne znas osnovne stvari i da nisi to nikada radio, bolje prvo uzmi neku staru graficku i rastavi je pa se malo igraj s njom.
Napisi sta je problem i zasto bi je uopste rastavljao?
Vidi, poslusaj nas ovde jer znamo sta ti govorimo, s***aces nesto a vrlo lako to moze da se desi ako si neiskusan.
Ne ide to tako da ti mi damo savet pa odjednom postanes majstor i resis problem tek tako..
Svakako se slazem,long story short,mali brat je dirao komp(nisam bio tu,),ili je neka hrana ili neki saraf zavrsio u grafickoj kartici,a to je fakticki nemoguce vidjeti ako se ne otovri i pocisti,inace ne zelim da je palim da ne bi doslo do kratkog spoja,a garancija mi u ovom slucaju nije stvarno bitna Ne bih da zahtijevam da mi pisete,ali ukoliko mozete dati neke savjete oko rasklapanja znacilo bi miJos jednom ti kazem da ne otvaras karticu ako sve radi dobro.
Sto se tice lepka, ne znam jer nisam otvarao 2060 karte, to ti nama ovde reci kada otvoris kartu pa da znamo
A ipak bi mozda trebao lepo da napises razlog zasto je otvaras, pa i ako je duga prica, nije bitno, mozda ti mozemo pomoci a da ne otvaras kartu..
Mislis da nisam provjerio ima li ko da to radi(inace sam iz Podgorice,vjeruj mi da to niko ne radi),jbg zbog toga i pitam,nego ajde recimo da je upalim u struju dodje kratki spoj i svakako crkne i ona i mozda nesto ostalo.No nema veze vama hvala u svakom slucaju,jbg glupa situacija.Druze odnesi je u neki servis i neka je otvore pred tobom i plati im 1000 din..
Ja ti kazem da ako je malo ostataka hrane upalo sigurno joj nece biti nista, tripujes se bezveze ali bukvalno, a sraf da je upao on bi zveckao kada bi protreso karticu i culo bi se da ima nesto..
Taj sraf nije u kartci a i da jeste, on bi ispao kada bi protreso karticu isto tako kako je i usao u nju..