Onda jos bolje, dakle OEM Windows 10 Home za 15.000 i taman se uklapa u budzet od 500eurMože Windows 10 Home OEM, cena je oko 15 hiljada.
I sve to u ubedljivo najskupljem na tržištu Gigatronu70% ovog foruma su cisti retardi, kad nema elegantniji izraz. Koji k* pitate sta da kupite sa budzetom od 500 eur, kad kupite nesto za 700eur sto vam niko nije rekao???
Da li je ostatak do 100 % formua kompaktan ili i on ima dijagnozu?70% ovog foruma su cisti retardi, kad nema elegantniji izraz. Koji k* pitate sta da kupite sa budzetom od 500 eur, kad kupite nesto za 700eur sto vam niko nije rekao???
Periferije i monitor se uzimaju lagano za 200eur, a racunar bi bio 2 puta bolji ali nema veze, sta da se objasnjavamo...Kako ste se vi nasikerali za mojih 250eu... Ja sam vas pitao za kućište do 500eura, a gde su periferije? Koliko bi platio monitor, tastaturu, mis, WiFi karticu, bt karticu?
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ne mora da bude posebno, dovoljno je da piše marka laptopa plus Windows 10 home npr, bitno je da bude u nazivu a može kao i zasebna stavka.inspekcija zahteva da na racunu stavka OS bude posebno istaknuta, kao i cena za istu, ako nije prave problem...? ovako nesto sam cuo par puta u poslednjih mesec dana...