ja ne viidim da oni imaju zowie misonjeKolko sam video na instagramu, zowie mis danas na akciji u Emmiju.
Mozda zato sto si koristio 7.1 surroud i zvucnu usb karticu koju dobijas uz g430. Na 230 imas stereo 2.0 pa ti vrv vise prijaju za usi. 7.1 na slusalicama je obicno smece, da se ne ponavljamo x puta.Ma da..niisam ni ja hteo komplet sve..nego lik je samo tako prodavao(dal ga mrzelo da se zeza sa oglasima)..Pravo da ti kazem nisam ni planirao..Cinimi se da ove g230 imaju boljii zvuk i nekako su vise zatvorenije(dal je onaj g430 bio razdrndan pa zato)..ali mi deluje da imaju bolji zvuk..iako ne bi trebalo..mozda se tripujem.Sve u svemu i vise nego zadovoljan
Pa da,koristio sam zvucnu,i skidao zvucnu..nisam nesto bio odusevljen...Znaci bolje da ne kacim onu zvucnu od g430 na g230.?Nisam probao..mada mislim da i ne moram(bice samo gore)Mozda zato sto si koristio 7.1 surroud i zvucnu usb karticu koju dobijas uz g430. Na 230 imas stereo 2.0 pa ti vrv vise prijaju za usi. 7.1 na slusalicama je obicno smece, da se ne ponavljamo x puta.
ja ne viidim da oni imaju zowie misonje
Verovatno je bila neka placena reklama, sad vidim da samo Emmi pratim. Mozda Games... potrazicu sad, listam instagram i sad nema reklame...Bas sam sad gledao i instagram i sajt, nemaju oni.
Koristio sam jako dugo Razer chroma 7.1, sad koristim HyperX Flight 2.0 i cini mi se da mi je nekako za muziku bolje 7.12.0 pa ti vrv vise prijaju za usi. 7.1 na slusalicama je obicno smece, da se ne ponavljamo x puta.
Razer chroma 7.1 ima samo 2 drivera, tako da su u sustini stereo slusalice kao i sto su HyperX Flight 2.0, te fore sto promovisu kao 7.1 su ustvari softverske emulacije, a u realnosti su sve slusalice sa 2 zvucnika, to jest stereo slusalice..Koristio sam jako dugo Razer chroma 7.1, sad koristim HyperX Flight 2.0 i cini mi se da mi je nekako za muziku bolje 7.1