Mozes sasvim odlicno da prodjes i sa polovnim grafickim karticama po kvalitetu i po ceni ali obrati paznju da graficka kartica ima garanciju i da nije majnovalaPozdrav svima.Zelim da pitam uopsteno u vezi grafickih kartica hehe. Da li je vise isplatljivije novo ili polovno sa garancijom do 2 godine ?
Hvala na informacijama, puno bi mi znacilo
Prodavac treba da napise u opisu proizvoda da je majnovala ( mozes i sam da pronadjes takve graficke )ali ako nije naglasio ja sam uvek da proizvod pogledate uzivo i popricati sa prodavcem. Te graficke su dosta u normalnom stanju ali performance su oslabile i moze se desiti da graficka prestane sa radom .A kako da obrati pažnju da nije manjovala? Kako se to vidi? Voleo bih to da naučim, iako mi ne treba, ali zanima me.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
pobedaali performance su oslabile
Graficka kada majnuje ona radi na 100%. A kada se prodaje onda je skoro pa "iskoriscenja" pa brze bolje da se proda . Moja preporuka da se izbegavaju graficke kartice koje su majnovale .@Djordje9 Evo ti jedan video da odgledas malo da se edukujes pa da ne siris dezinformacije
Lako je podsmevati se al smo ovde svi da se pomažemo i učimo nešto novo.Graficka kada majnuje ona radi na 100%. A kada se prodaje onda je skoro pa "iskoriscenja" pa brze bolje da se proda . Moja preporuka da se izbegavaju graficke kartice koje su majnovale .
Ja sam pokusao, ostavio link gde moze pogledati test izmedju majnerske i one koje nije majnovala ali ga on najverovatnije nije ni pogledao vec tera po svome...Lako je podsmevati se al smo ovde svi da se pomažemo i učimo nešto novo.
Samo mozda ventilator ce biti kakav,takav..."Sreca" sto covek moze da kupi (sapphire nitro+ se ~30€/kom)...Lako je podsmevati se al smo ovde svi da se pomažemo i učimo nešto novo.
Grafika ima iste perfomanse kao kad izadje iz fabrike, idwntican fps daje i tada i posle majnovanja.
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
To jeste, vidjao sam i vracale su se i strixerke što nvidia, što amd kojima je bapnuo jedan vent a nisu majnovale tako da ima i togaSamo mozda ventilator ce biti kakav,takav..."Sreca" sto covek moze da kupi (sapphire nitro+ se ~30€/kom)...