Dobar predlog, ja sam letimicno predlozio da ide na rajzen ali sada vidim da je to bolja opcija. Jedino nzm koliko je ploca kvalitetna...ja bih samo procesor i graficku uzeo, od procesora mislim da ti ne treba vise od i7 7700 a graficku mozes gtx 1070
koje napajanje je u pitanju?
ako je neko sranje onda mozes da prodas svoju trenutnu graficku, procesor i napajanje i kupis neko bolje
ploca je low end, zato nisam predlozio procesor koji moze da se overklokuje.Dobar predlog, ja sam letimicno predlozio da ide na rajzen ali sada vidim da je to bolja opcija. Jedino nzm koliko je ploca kvalitetna...
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
kako nema smisla? ovo nije matora platformaAko je budzet 500e, lepo sve to sto imas, na udaju za koliko moze da se dobije i sa svim parama da se sklopi jedna pristojna masina. Ovako mislim da nema smisla.
za te pare, u srbiji, ce opet zavrsiti sa sranje kineskim komponentama tipa lc power.Nije matora ploca, ali je pitanje kakvog je kvaliteta. Ram je napisao samo da je 8gb, moja predpostavka u najboljem slucaju 2400mhz ali mislim da nije ni ta. Napajanje je kao sto je decko rekao neko kinesko koje a stavis bilo sta pristojno, pitanje da pokrene a ne sprzi nesto. I na kraju 2Gb grafika... O tome ne treba ni pricati.. Predpostavljam da SSD i nema, ali to je najmanje bitno.
Ne znam koliko realno vredi sve to ali ajde da uzmemo da vredi 200e.
Njegov budzet je 700, i da predje na Ryzen za te pare moze da uzme pristojnu masinu. Moje vidjenje.
Ajde stvarno prestani da pises bilo sta jer puno pises a nikakve vajde.za te pare, u srbiji, ce opet zavrsiti sa sranje kineskim komponentama tipa lc power.
de se ja reko da je lc power sranje kao budzet resenje? reko sam da je lc power kinesko sranje, sto i jeste.Lc power sranje kao budzet resenje? Decko, batali se gluposti ako nemas nista pametno da kazes
niko te nista nije pito.Ajde stvarno prestani da pises bilo sta jer puno pises a nikakve vajde.
O nisi ni svestan koliko puta mogu da te isparavim ali cemu svrha, ti imas svoje zatucano misljenje i stagod da ja kazem to se nece promenuti.de se ja reko da je lc power sranje kao budzet resenje? reko sam da je lc power kinesko sranje, sto i jeste.
zasto bi on prodavo ovo trenutno sto ima da bi na kraju zavrsio na drugom kinezu?
niko te nista nije pito.
ako ne mozes da me ispravis da nisam u pravu onda bolje nemoj ni da pises.
ti si vidovita zorka pa znas da je to njegovo gore od lc power? a sta ako ima lc power od 500w posto nije ni reko koji je model?O nisi ni svestan koliko puta mogu da te isparavim ali cemu svrha, ti imas svoje zatucano misljenje i stagod da ja kazem to se nece promenuti.
A sto se tice sa lc power napajanja, pa bolje je sigurno od toga sto ovaj ima a opet za 700 evra moze da se sklopi vise nego odlicna konfiguracija i to bez kineskog napajanja. Da sve delove uzme nove u radnji a graficku da uzme na kp i covek da uziva u svim najnovijim igrama danas koje izadju. Tako da ako nisi sposoban da mu to sastavi onda nemoj ni da dajes kojekakve beskorisne savete.
Neobrazovani IT covece i Huawei je kineski brend jel to znaci da je kinesko sranje? Ajde batali me sa tim izjavama smejace ti se neko. Ves se smeju. Nema sta da te edukujem. Jer ti ne zelis da naucis.@Dom1nat0R opet, nigde nisam napisao da je lc power lose budzet napajanje, reko sam da je kinesko sranje sto i jeste, ako nije molim te edukuj me.
Cekaj jesi ti svestan da njemu predlazes da da 500 evra na polovne stvari koje mozda imaju garanciju a mozda nemaju.ti si vidovita zorka pa znas da je to njegovo gore od lc power? a sta ako ima lc power od 500w posto nije ni reko koji je model?
covek je trazio preporuke za apgrejd, nije pitao da li da proda ceo komp i uzme nesto deseto.
i sta, oces da kazes da on ako bi apgrejdovo procesor na i7 7700 i graficku na gtx 1070 kao sto sam mu preporucio ne bi mogo da tera najnovije igrice bez problema? i to za samo 500 evra, koliko je rekao da mu je budzet.
Pa ako si spreman na to da ides da prodas svoj ceo komp i da dodas na budzet koji imas onda mozes vec da uzmes lepu masinu koja ce te sluzi duzi niz godina.Nije LC power moje. Kažem da je Gigatron nešto uvalio u komp čisto da bi se uklopio u cenu. Koje su na kraju spec?
mozes ti da mislis sta oces.Neobrazovani IT covece i Huawei je kineski brend jel to znaci da je kinesko sranje? Ajde batali me sa tim izjavama smejace ti se neko. Ves se smeju. Nema sta da te edukujem. Jer ti ne zelis da naucis.