Napisi kapacitete koji ti trebaju, ne moze ovako napametPreporucite neke dobre hddove i ssdove do 14-15k (znaci otprilike hdd 7k i ssd tako oko 7k)
Dao sam mu predlog i za jedno i za drugo, samo sto mu je 5400 obrtaja mnogo sporo za PS i igre, bolje na P300 zbog 7200 obrtaja. Vise je RED za skladistenje fajlova.ssd: SSD | 'SSD SATA3 250GB Samsung 860 EVO V-NAND 550/520MB/... | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
hdd: Hard diskovi (HDD) i fioke | HDD 3.5" SATA3 5400 2TB WD Red WD20EFRX | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...
to ti je oko 17k
M.2 je za gejmere smrt. Kao prvo greje se ko furuna, stoji pored slota za graficku i greje se od same graficke, pa pored njegove same radne temerature iamce mnogo vise. A drugo M.2 obicnim ljudima u racunaru nije potreban, jer u obicnom radu na racunaru ne govorim o radu u nekom programu ili za renderovanje nego svakodnevnom youtube malo destop igrice i ko sta vec radi taj nece primetiti uopste razliku u radu na obicnom ssd i M.2.Za sta ti treba HDD? Inace M.2 je brzi i vise nego duplo, neces imati problema dokle god su ostale komponente ok.
U pravu si ali on je tražio 120Gb ssd, a mi smo mu svi preporučili 250Gb i imaće mesta da stavi i igre i programe a hdd može da koristi samo za skladište.Dao sam mu predlog i za jedno i za drugo, samo sto mu je 5400 obrtaja mnogo sporo za PS i igre, bolje na P300 zbog 7200 obrtaja. Vise je RED za skladistenje fajlova.
Jesi li to vec kupio kao i napajanje pa otvorio temu i sad samo treba da pogodimo sta si to vec kupio da bi kao ispalo da si kupio dobro?Preporucite neke dobre hddove i ssdove do 14-15k (znaci otprilike hdd 7k i ssd tako oko 7k)
Zasto onda ''morska kapija'' nije vredna tih para a toshiba jeste ako su im cene maltene iste?Onda Toshiba P300
To crkava u roku od 3 mesecaZasto onda ''morska kapija'' nije vredna tih para a toshiba jeste ako su im cene maltene iste?
Oba idu na 7200rpm, jos toshiba ima manji bafer. Nista Barracuda nije manje kvalitetna od p300
Da li ima seagate neku falinku a da ja ne znam za to? Iskreno video sam da se vise ljudi zali na toshibu p300 nego na seagate barracudu.
Kome god crkne za 3 meseca ili je problem u njemu ili je do neke druge komponente(napajanje npr.) pa ga sprži.To crkava u roku od 3 meseca
Pa ovaj lik koji "traži" pomoć nas je baš prije dan dva izlevatio upravo oko napajanja tako da će njemu Seagate definitivno da crkne!Kome god crkne za 3 meseca ili je problem u njemu ili je do neke druge komponente(napajanje npr.) pa ga sprži.
Nisam video da je to tajPa ovaj lik koji "traži" pomoć nas je baš prije dan dva izlevatio upravo oko napajanja tako da će njemu Seagate definitivno da crkne!