Ne instalira bez dozvole vec ako ne skines tu ponudu i ides samo na next-next dobijes i bloatwareBezbedan, ali bespotreban, takodje neka od zadnjih verzija instalira Avast bez dozvole i ja bih ga izbegao. Sve sto on radi mozes i sam.
Najbolji alat sa skidanje bloatware iz windows sa dva klika, sem, ako koristis skripte koje remove-uju bloatware.Ovo neko koristi i dalje?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ovo za slucaj da radis za dzabeNajbolji alat sa skidanje bloatware iz windows sa dva klika, sem, ako koristis skripte koje remove-uju bloatware.
Kad uzmes nekome racunar da odradis a appdata folder zauzeo ceo hdd- pitacu te dal je cc brz i efikasan
Instal im to, kazes da pokrecu jednom u 2 meseca i vise nemas poziva
Sent from my D6603 using Tapatalk
Koristio sam davno, davno, ali sam mislio da ro nema potrebe vise koristiti. Dajte hint za sta se koristi?Najbolji alat sa skidanje bloatware iz windows sa dva klika, sem, ako koristis skripte koje remove-uju bloatware.
Kad uzmes nekome racunar da odradis a appdata folder zauzeo ceo hdd- pitacu te dal je cc brz i efikasan
Instal im to, kazes da pokrecu jednom u 2 meseca i vise nemas poziva
Pa rekoh, da skines skype ili win app koje te nerviraju i da obrise cache koji se itekako nagomilaKoristio sam davno, davno, ali sam mislio da ro nema potrebe vise koristiti. Dajte hint za sta se koristi?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Koliko, pa dovoljno da ti pola ssd od 60gb bude puno za 2-3 godina instalacije wina i chrome-a ako redovno surfujes po netuWindows 10 bloatware moze da se skine i pomocu neke druge aplikacije, a kes odradis sam za 30min, a i realno koliko memorije moras da imas da bi ti kes smetao? Inace automatski brise registry po fabrickim podesavanjima, sto mnogi ne izvaljuju.
Nisam ja pitao da li se ljudi ne razumeju u materiju, u tom slucaju nista ne pomazeKoliko, pa dovoljno da ti pola ssd od 60gb bude puno za 2-3 godina instalacije wina i chrome-a ako redovno surfujes po netu
Premda ima ljudi koji znaju pri instalaciji da naprave primarnu particiju suvise malu, eto ti poruke vrlo brzo za insufficient space
Znam da moze i sa drugim programima ali je ccleaner to prvi integrisao u app
Neka hvala, IObit čak iako radi posao, ne možeš neke instance posle lako ukloniti.IOBit Advanced SystemCare daleko bolja alternativa sto se pouzdanosti tice.
Takve najvise volim, odradis lepo i objasnis im i ti si svoje zavrsioNisam ja pitao da li se ljudi ne razumeju u materiju, u tom slucaju nista ne pomaze
A IObit pravi svoj ultra mega giga file remover uninstall programNeka hvala, IObit čak iako radi posao, ne možeš neke instance posle lako ukloniti.
Neka pravi; očigledno ja ne znam da korisitim njihove proizvode, kada moram da ih uklanjam kopanjem po Users folderu ili formatiranjem.A IObit pravi svoj ultra mega giga file remover uninstall program