BLEAGH
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.10.2018.
- Poruka
- 612
- Rezultat reagovanja
- 325
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLEAGH
CPU & cooler:
I5-4460,Hyper 212 EVO
Motherboard:
Asus H81
RAM:
DDR3 HyperX 16GB
VGA & cooler:
Zotac 1060 6GB AMP
Display:
HP OMEN Z7Y57AA TN, TV Adler 43
HDD:
Transcend 220S 240GB , Toshiba 1TB
Sound:
Genius SW-HF2.1 1700
Case:
Raidmax V4 Blue
PSU:
Radimax 550W
Mice & keyboard:
Logitech G203 Prodigy & MS Thunder
Internet:
80/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64 , Firefox
Other:
Huawei P30 Pro VOG-L29
Pozdrav , potreban mi je vas savet pri kupovini odredjenih komponenti.Posle Nove Godine planiram da putujem u Nemacku gde planiram da uzmem novu 1060 i ram. Listao sam ovaj forum gde sam naisao na par postova gde je rec o losim serijama odredjenih brendova 1060.Nisam toliko strucan pa bi mi savet pri kupovini zaista znacio. Kartu bi uzeo jedno od ovih prodavnica(moderatori slobodno uklonite link ukoliko nije dozvoljeno)
NVIDIA GeForce GTX 1060 Grafikkarte online kaufen | MediaMarkt
Ili
NVIDIA GTX 1060 günstig online kaufen | SATURN
Da napomenem voleo bih da karta bude od 6GB i ne bih uzimao mini verzije takodje ne bih uzimao najskuplju mogucu vec nesto ajmo reci iako je novo za novac koji dam bice OK kupovina(takodje tamo su svaki dan neki popusti pa verujem da cu proci dosta jeftinije nego izrazene cene na stranicama , gledao sam pre mesec dana i sada su im poskupele karte za nekih 20-50eura)
Takodje sam svestan da postoji bottleneck izmedju karte i mog procesora i4460 ali se nadam da nije nesto da se uzme u obzir ukoliko jeste pisite da ne kupujem da ne uzmem kartu pa da ne mogu da je koristim,inace najvise igram moba igre i zanrovima koje vuku ka tome Skyrim , witcher i najvise dota 2.
Sto se tice Ram-a i napajanja , napajanje bi uzeo ukoliko mi je bas neophodno a ram mogu kada budem ponovo pri novcu.Napajanje ne bih uzimao tamo vec ovde u Srbiji ukoliko bude neophodno. Trenutno napajanje u mom racunaru je Raidmax Cobra
Napajanje 500W Raidmax Cobra RX-500AF-B, 80PLUS Bronze
Uslikacu detaljne specifikacije na napajanju ako zatreba.
NVIDIA GeForce GTX 1060 Grafikkarte online kaufen | MediaMarkt
Ili
NVIDIA GTX 1060 günstig online kaufen | SATURN
Da napomenem voleo bih da karta bude od 6GB i ne bih uzimao mini verzije takodje ne bih uzimao najskuplju mogucu vec nesto ajmo reci iako je novo za novac koji dam bice OK kupovina(takodje tamo su svaki dan neki popusti pa verujem da cu proci dosta jeftinije nego izrazene cene na stranicama , gledao sam pre mesec dana i sada su im poskupele karte za nekih 20-50eura)
Takodje sam svestan da postoji bottleneck izmedju karte i mog procesora i4460 ali se nadam da nije nesto da se uzme u obzir ukoliko jeste pisite da ne kupujem da ne uzmem kartu pa da ne mogu da je koristim,inace najvise igram moba igre i zanrovima koje vuku ka tome Skyrim , witcher i najvise dota 2.
Sto se tice Ram-a i napajanja , napajanje bi uzeo ukoliko mi je bas neophodno a ram mogu kada budem ponovo pri novcu.Napajanje ne bih uzimao tamo vec ovde u Srbiji ukoliko bude neophodno. Trenutno napajanje u mom racunaru je Raidmax Cobra
Napajanje 500W Raidmax Cobra RX-500AF-B, 80PLUS Bronze
Uslikacu detaljne specifikacije na napajanju ako zatreba.