• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Kupovina telefona

Da li vredi kupiti HONOR 7A

• HONOR 7A

Glasovi: 2 33,3%
  • Samsung Galaxy J6 2018

Glasovi: 4 66,7%

• Ukupno glasača
    6

zemun

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.02.2012.
Poruka
373
Rezultat reagovanja
246
Moja konfiguracija
Bas zanimljivo, a vidis kod mene nije kucao, seckao, bagovao a kod njega jeste....kod mene isto instaliran i face, instagram, viber, novinske aplikacije...... i sta sada ako je kod njega bagovao nevalja fon.

Uni

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Poruka
2.469
Rezultat reagovanja
984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Lenovo ThinkPad X250 - i5 5300U/8GB/256GB EVO 860/6 Cell
Mice & keyboard:
Bloody V7M & Stock Thinkpad X250 Keyboard
OS & Browser:
Windows 10 + Microsoft Edge | ArcoLinux + i3 + Mozilla Firefox Quantum
@zemun razumeo sam te, samo malo sarkazma. ;)

Gulftown

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
23.01.2011.
Poruka
6.734
Rezultat reagovanja
1.537
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASUS ROG G73Jh
CPU & cooler:
R5 5900X EK Water Cooling - i7 990X - R5 3600
Motherboard:
X570 Crosshair VIII Hero WiFI - Asus Rampage III Black Edition - AsRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM:
G.Skill TridentZ 4000 2x8Gb - Corsair Dominator 6x2Gb - 2x8Gb ADATA
VGA & cooler:
6900XT Waterforce - MSI Lightning 7970 CrossFire - GT 1030
Display:
ROG STRIX XG43VQ
HDD:
Samsung 970 Evo Plus 1TB x2 - Samsung EVO 250GB -Samsung EVO 250GB - 8TB WD Purple, 2TB WD Green
Case:
Lian Li 011 Dynamic - Bench Table - Fractal Node 304
PSU:
Cooler Master V1000 - Cooler Master V1200 - CM 500W
Mice & keyboard:
MX Master 3, HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Blue
OS & Browser:
Windows 10
E ako nevalja fon, onda mi je sve jasno. ;)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.443
Rezultat reagovanja
8.409
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS]
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
Imam s8 vise od pola godine. Radi savrseno. USA verzija je sa snapdragon procesorom. Ne secka, ne koci, ne baguje. Odlican telefon i ne znam zaista sta neko treba da uradi takvom telefonu da bi poceo da baguje i koci.
Neko kupi racunar od 3000 evra pa se javi ne forum da nam kaze kako mu posle mesec dana pada fps u igrama.
To su oni ljudi sto dodju i pricaju tipa xx telefon? Ma to sra.nje ispadne li ti sa metar visine polomi se ekran. Ma stvarno.. Uzas. napravise los telefon koji nece da prezivi pad sa oblakodera.

BLEAGH

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.10.2018.
Poruka
612
Rezultat reagovanja
325
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLEAGH
CPU & cooler:
I5-4460,Hyper 212 EVO
Motherboard:
Asus H81
RAM:
DDR3 HyperX 16GB
VGA & cooler:
Zotac 1060 6GB AMP
Display:
HP OMEN Z7Y57AA TN, TV Adler 43
HDD:
Transcend 220S 240GB , Toshiba 1TB
Sound:
Genius SW-HF2.1 1700
Case:
Raidmax V4 Blue
PSU:
Radimax 550W
Mice & keyboard:
Logitech G203 Prodigy & MS Thunder
Internet:
80/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64 , Firefox
Other:
Huawei P30 Pro VOG-L29
Sestra je imala s7 egde vise od godinu dana , sada ima s9 dok ja imam vise od dve godine obican iphone SE. Oba samsung telefona su imali bolji displej koji ne moze da se meri sa iphone SE, medjutim s7 je vec posle godinu dana poceo da laguje , zali se kako joj ne radi "instagram" i koje kakve sitnice nista posebno ali su tu. S9 je u specifikacijama i sam ekran jedno pet svetlosnih godina od mog iphone SE-a medjutim moj iphone i dan danas radi kao sat sto se tice performansi. Komotno jede s7 dok po otvaranju svakodnevnih aplikacijja ne kaska ni sekunde sa ovim novim. Neko je rekao kako oni sto se u kunu iphone su laici ili snobovi sto moze biti tacno ali neposredno ne znaci da je istina. Sto se tice telefona ne volim velike telefone , marka mobilnih mi nije bitna vec same performanse telefona.Imao sam brdo androida i svaki je poceo da brlja posle nekog vremena i odlucio se da probam iphone . Od dana kada sam ga uzeo do danas nisam se ni sekunde pokajao i pogresio.Za moje potrebe je odlican , po koja slika kada zatreba pouzdanost i performance za sve sto koristim kada mi treba.

Najvise mi smeta sto neko ko misli da se razume pljuje druge korisnike i prica o njihovim manama i dok pise skroz zaboravi na mane drugih brendova na sceni ili koje sam koristi a mozda nikad nije ni koristio uredjaje brenda koji kudi.Danas je sve marketing displej ,kamera , baterija i sve je to DZABA.Telefon od 4000mh baterije traje manje od onog sto ima 3000. Dva premium displaja ne znas koji je bolji dok se ne zadubis 1 cm od njega i blejis ko foka 1minut da se primeti razlika i ako je i ima i na kraju svede se na to da na kraju platis za brend.

Treba gledati specifikacije treba imati neki "benchmark" cenu i sam kvalitet , takodje treba razumeti da u Bozijoj basti ima svakakvih ljudi i nisu svi snobovi laici za to sto odaberu ono sto zele uzeti.

BTW glasao sam sta mislim da je bolji izbor iz ankete za kupovinu :D

Uni

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Poruka
2.469
Rezultat reagovanja
984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mice & keyboard:
OS & Browser:
@BLEAGH
E sta si ti napisao u ovom eseju, mozemo zakljuciti da si ti sve, samo ne tech geek. :d

Ako Apple updatima usporava stare modele, sto je opste poznato, a tebi je brz ko munja, onda ili lazes tesko (ko prizna pola mu se prasta :d) ili si se zeznuo u izrazavanju (ovo se prasta i bez priznavanja :troll:). Iphone SE ne moze da bude bolji od S7, pa da je.be rak raka. Moj prethodni post je delo sarkazma (sto sam i nagovestio), a iPhoneje za sve, nije samo za tech geekove. Tebi ako je isti telefon kao prvog dana, ti ga znaci nisi cackao (ti si vrv. zeleo ali ti Apple to ne dopusta), sto svaki Tech Geek uradi svom Androidu, Windowsu itd.
Ovo za bateriju je slicno i za napajanja na racunarima, tako da mHa ne treba gledati.

PCburazer

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.10.2016.
Poruka
1.262
Rezultat reagovanja
464
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Teško da će ikada Android učitavati osnovne aplikacije brzo kao iPhone pandan. To je već ispričana stvar. Cena za to je zaključan OS i odsustvo mogućnosti bilo kakve adaptacije.

Ako korisniku to nije bitno iPhone je savršen uredjaj i tu nema polemike. Smešno je svakoga ko ima iPhone poistovećivati sa starletama. Kao što je smešno kada neko kaže da mu S6 Edge i S7 edge zakucava i baguje. Prvi sam koristio, a drugi koristi brat već dugo. Sada koristim A5 2017 i nikakvog bagovanja nema.

Postoje ljudi kojima će npr i animacija prilikom paljenja aplikacije smetati i nazvaće je lagom. Pa onda i oni koji će na 5 inča i Full HD rezoluciji videti piksele itd. Ali oni su priča za sebe i verujem da su sami sebi psihički teret.

Uni

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Poruka
2.469
Rezultat reagovanja
984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mice & keyboard:
OS & Browser:
@PCburazer ne slazem se vec sa ovime, jer je ovo vec pricanje napamet. Ako je tebi cloud savrsenstvo ili ovaj bag sa punjenjem i zakljucanim ekranom onda ja ne znam sta nije. Takodje onaj moj sarkazam za povlacenje control centra iz ugla za nas sa prstima normalne duzine je kljucan. Da ne pominjem nedostatak dzeka za slusalice, a svako normalan zna da ce wired zvuk uvek biti bolji od wirelessa, ma koliko vi pricali o tome. Takodje, onaj notch koji nema funkciju nikakvu, jer kad gledas bilo sta ono se zacrni ili smeta, a to smo imali i bez notcha. Telefoni su sve inovativniji iz godine u godinu. :rotf:
Da ne pricamo o emoji bagovima, savijanju telefona, losoj kameri (za cenu), iPhone XR PPI-u, usporavanju kroz update, nedostatku slota za bilo kakvu prosirivu memoriju, uzasno losoj podrsci za divelopere (moras dati $100 na godinu dana da bi postavljao aplikacije, a da bi radio emulacije moras posedovati bar jedan Apple uredjaj) i ostalim cudima.

BLEAGH

PCAXE Member
Učlanjen(a)
10.10.2018.
Poruka
612
Rezultat reagovanja
325
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
BLEAGH
CPU & cooler:
I5-4460,Hyper 212 EVO
Motherboard:
Asus H81
RAM:
DDR3 HyperX 16GB
VGA & cooler:
Zotac 1060 6GB AMP
Display:
HP OMEN Z7Y57AA TN, TV Adler 43
HDD:
Transcend 220S 240GB , Toshiba 1TB
Sound:
Genius SW-HF2.1 1700
Case:
Raidmax V4 Blue
PSU:
Radimax 550W
Mice & keyboard:
Logitech G203 Prodigy & MS Thunder
Internet:
80/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64 , Firefox
Other:
Huawei P30 Pro VOG-L29
@BLEAGH
E sta si ti napisao u ovom eseju, mozemo zakljuciti da si ti sve, samo ne tech geek. :d

Ako Apple updatima usporava stare modele, sto je opste poznato, a tebi je brz ko munja, onda ili lazes tesko (ko prizna pola mu se prasta :d) ili si se zeznuo u izrazavanju (ovo se prasta i bez priznavanja :troll:). Iphone SE ne moze da bude bolji od S7, pa da je.be rak raka. Moj prethodni post je delo sarkazma (sto sam i nagovestio), a iPhoneje za sve, nije samo za tech geekove. Tebi ako je isti telefon kao prvog dana, ti ga znaci nisi cackao (ti si vrv. zeleo ali ti Apple to ne dopusta), sto svaki Tech Geek uradi svom Androidu, Windowsu itd.
Ovo za bateriju je slicno i za napajanja na racunarima, tako da mHa ne treba gledati.
Tako je , slazem se sa tobom (:

Uni

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Poruka
2.469
Rezultat reagovanja
984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Mice & keyboard:
OS & Browser:
Ma razumem ja tebe kolega, hoces telefon isti prvog i poslednjeg dana, sto je sasvim ok. Ti nisi kao mi "posebna vrsta", sto hocemo da modujemo aplikacije, vec koristis telefon za ono za sta je namenjen. ;)

PCburazer

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
12.10.2016.
Poruka
1.262
Rezultat reagovanja
464
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen Pro R7 2700
Motherboard:
Asus TUF GAMING B450M-PLUS II
RAM:
16 GB Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
XFX RX580 8gb
Display:
Dell u2412m
HDD:
SSD Kingston 240gb x2 , WD Green 1TB, WD Purple 2TB
Sound:
Technics SH-EH600
Case:
Zeus Y03B
PSU:
Be quiet 530w 80PLUS BRONZE
OS & Browser:
Win10, Opera
Meni sve i svašta na iPhone ne odgovara, pa ga zato i ne koristim. Ali to nikako ne umanjuje brzinu kojom radi.

Npr posmatrajući koleginicu koja konstantno visi na instagramu kontam da je to za nju odlična kupovina. Ima dobru kameru, lepo i kvalitetno napravljen, ima pozadi jabučicu kad selfira u ogledalo...njoj ta gomila činjenica koje si naveo protiv iPhone-a ne predstavlja apsolutno ništa.

• Like
Reagovanja: Uni

Uni

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
31.08.2018.
Poruka
2.469
Rezultat reagovanja
984
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name: