Tomke
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.10.2018.
- Poruka
- 28
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2400 3.1GHz
Motherboard:
Lenovo 5048w6l
RAM:
8gb ddr3
VGA & cooler:
gtx 1060 3gb
Display:
AOC 24 1920x1080
HDD:
120ssd 500hdd
OS & Browser:
Win 10
Pozdrav ekipa
Prije nekoliko dana se pocelo desavati da FPS u svim igrama pocne opadati posle nekoliko minuta nekad i manje od jednog minuta igranja,tipa kada igram GTA V fps bude oko 60-70 pa padne na 20-25 i bude tako nekoliko sekundi pa se ponovo vrati u normalu i sve tako. Temperatura graficke tokom igranja ne prelazi 43stepeni a temperatura procesora 57. Pokusao sam dosta stvari da uradim , mjenjao sam procesor,instalirao razne antiviruse,ponovno reinstaliranje igara,pokretao igre sa drugog hard diska,instalirao zadnje drajvere za graficku,razna podesavanja u windowsu,izbrisao sve programe i ponovo instalirao windows(7), pogledao sam razne videe na yt i nista nije pomoglo.
Specifikacije racunara
Processor AMD Phenom x4 9650 2.3Ghz
Ram 4gb ddr2
Graficka GIGABYTE HD 7770 1gb GHz edition
Napojna MS 400w
Hdd od 300 i od 500gb
Nadam se da mi neko moze pomoci i da zna u cemu je problem.
Prije nekoliko dana se pocelo desavati da FPS u svim igrama pocne opadati posle nekoliko minuta nekad i manje od jednog minuta igranja,tipa kada igram GTA V fps bude oko 60-70 pa padne na 20-25 i bude tako nekoliko sekundi pa se ponovo vrati u normalu i sve tako. Temperatura graficke tokom igranja ne prelazi 43stepeni a temperatura procesora 57. Pokusao sam dosta stvari da uradim , mjenjao sam procesor,instalirao razne antiviruse,ponovno reinstaliranje igara,pokretao igre sa drugog hard diska,instalirao zadnje drajvere za graficku,razna podesavanja u windowsu,izbrisao sve programe i ponovo instalirao windows(7), pogledao sam razne videe na yt i nista nije pomoglo.
Specifikacije racunara
Processor AMD Phenom x4 9650 2.3Ghz
Ram 4gb ddr2
Graficka GIGABYTE HD 7770 1gb GHz edition
Napojna MS 400w
Hdd od 300 i od 500gb
Nadam se da mi neko moze pomoci i da zna u cemu je problem.