+1N900
u odnosu na N97 ima vecu rezoluciju ekrana (800x480), veca rezolucija pri snimanju video zapisa, lepsi je, ali to je vec stvar licnog misljenja.
jel planiras da ga kupis, ili te ovako interesuje?
Bice onda i za WM.bice, razvijaju FF za sve Symbian telefone, sigurno za sve Smart OS telefone, ali prakticnije ce biti koristiti ga na TS telefonima.
Naravno, biće za sve "pametne" telefone.Bice onda i za WM.
Shto na ARM procesorima od 600+ MHz, tj boljim telefonima ne bi trebalo da bude problemKoji su po meni u neku ruku besmisleni na mob-u pogotovo ako ne budu optimizovani kako valja, pa browser naraste i pojede svu memoriju shto me u eri "gladnih" (memorije) browsera ne bi uopshte cudilo...
Upravo to hehe. Ali Ja se ne slazhem da je bolji N900 upravo zato shto sam chuo da se njegov WiFi placa.. I da njegov sistem, odnosno Android zauzima mnogo vishe procesora od N97 koji koristi Symbian i ne zauzima skoro nishta..N900
u odnosu na N97 ima vecu rezoluciju ekrana (800x480), veca rezolucija pri snimanju video zapisa, lepsi je, ali to je vec stvar licnog misljenja.
jel planiras da ga kupis, ili te ovako interesuje?
Jok glavni adut FF-a ce biti memory leakprepodstavljam da ce glavni adut FF biti sigurnost.
Hoce mi neko konkretno reci neshto ili ce mi samo prebacivati na ono shto sam Ja chuo ? -__-to ti neki "struchnjaci" rekli?