Pobogu zasto bi reinstalirao win ako je promenio maticnu koja ima isti cipset?ljudi da bi promenio maticnu plocu treba da formatiram windows pre instalacije nove maticne?
i
dali treba da brisem drivere vezane za staru maticnu(jer ne znam sta treba da brisem)
ili
dali bi mogo da samo promenim maticnu i kad ubacim novu da tada formatiram windows(kako?)
Ako ti treba instalacija Windows 7 imaš i ovde:znam da postavim plocu i te stvari
nije mi preko potreban backup ovoga vec je stvar da ne znam da reinstaliram windows(nikada nisam ni pokusao da uradim to)
al ako bi isao u servis da mi reinstaliraju ili instaliraju windows oni mi naplate 1000 din...
mogo bi ja da instaliram windows pomocu tutorijala(jer ih ima dosta na yt-u i dosta su detaljno objasnjeni)
al nemam windows na cd
Definitivno.nisam josuvek promenio al razmisljam ove nedelje da promenim skroz sve
tako da ako promenim onda da idem na windows 10 za bolje performanse?
al ja cu da kupim 4gb rama za sada zbog budzeta dal je to pre slabo?Definitivno.
Mislis na gt1030 ..uzmi nju ali pazi da nije ddr4 !al ja cu da kupim 4gb rama za sada zbog budzeta dal je to pre slabo?
a i nisam bas siguran za grafu jer rx 550 nema vise na lageru
ne znam dal da uzimam neki amd (moj drug kaze da daju bolje performanse al ne traju dugo vremena)
ili n vidiu neku jeftinuju gtx 1050