Ovo sve govori o tebi, tebi treba samo da znas da neko ne zna dovoljno i to je to.Ostajem pri tome da ne znas dovoljno, kao sto i pokazujes i svojih postova i iz prvog citanja sam skontao sta mi treba.
E super, zvacemo onda sledeći put tog decka.Intelove procesore treba delidovati to je sigurno, pogotovo ove novijih generacija. Mislim da ne bi trebalo to pocetnik da radi sa tim se slazem. Ali takodje znam decka koji radi delid i kaze da ko zna sta radi nece nista zeznuti...to sto je vama par procesora otkazao mozda ukazuje da niste nesto radili kako treba
Ukratko - skidanje metalnog poklopca (IHS - Integrated Heat Spreader) na koji naleze kuler da bi se zamenila fabricka pasta koja se nalazi ispod.Da ne otvaram novu temu postavicu pitanje ovde. A sta je to delidovanje procesora?
Slazem se da ne treba da radi osoba koja ne zna sta je delid, ali coveku procesor radi na 90+c tako da moze da se informise u kratkom roku sta i kako i da proba delid ili ce procesor svakako da rikne u kratkom roku na toj temperaturi..Ahha Hvala na odgovoru DR4C0Ni4N. Znam ja sta je delid nego je poenta mog posta da smo od topika dobili raspravu umesto konstruktivnih odgovora. Pa sam drugim recima rekao da smo na pocetku topika. (bez odgovora)
Ruku na srce, Ackiss se drzao topika.
Da skratimo, delid ne treba definitivno da radi osoba koja pita sta je to delid. To je kao da nekome ko dodje i pita sta je to avion a ti mu uvalis odelo ubacis u avion i kazes mu evo sad ces da poletis pa ces da saznas. Ako prezivis znaces sta je.
Pitanje je dal stvarno radi na 90 jel su amd sonde lagale samo takoS
Slazem se da ne treba da radi osoba koja ne zna sta je delid, ali coveku procesor radi na 90+c tako da moze da se informise u kratkom roku sta i kako i da proba delid ili ce procesor svakako da rikne u kratkom roku na toj temperaturi..
Moze da proba da odradi to i verovatno da ce uspeti jer nije tako tesko iz mog iskustva, na AMD-u.
Ti si zapoceo raspravu bez razloga, jesi stariji clan od mene, ali to ti ne daje za pravo da nekoga omalovazavas i govoris da je rekao nesto sto nije, jer nisi u stanju da procitas post.Nekada mozda nisam znao, ali nisam bio glup, a niti sam se raspravljao sa starijim clanovima foruma kada nesto nisam znao. A to da je neko glup mozes mami i tati svojoj da kazes.
Zavrsio sam za tobom.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nisam stisnuo "report" jer nisam zeleo da ulazim u konflikt sa tobom i pomislio sam da mozemo to lepo da resimo ako ti skrenem paznju i lepo ti objasnim da nisi dobro procitao.Imas dugme report i prijavis me ako ti se nesto ne svidja, pa onda moderatori obrisu ako nesto nije u redu i kraj.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk