Vidi da ti spusti cenu ako hoće i proveri da li postoji neka jeftinija varijanta od ove. Ja opet ne baratam/nemam iskustava preterano sa tim jeftinim grafozama za majning.Hocu da pocnem sklapati rig,treba mi dobra graficka koja nije puno skupa za pocetak .
Pa iz moje perspektive gde sam plaćao kartice po 520 eur ovo mi dođe kao sića. Zato možda i nisam kompetentan, te demistifikuj momku šta bi ti uzeo pošto si upućeniji.Ja nikada ne bih uzeo te kartice, pogotovu ne po toj ceni.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
I da prvo on definiše te i kaže šta misli pod tim "da nije mnogo skupa"Usao si u najgore vreme mininga Ja kada bih uzimao kartice sada bile bi isključivo Sapphire Nitro.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A i to je preskupo. To izadje 33.600 dinara za polovnu karticu i to gigabyteSad videh da sam pogresnu sliku stavio.... 580icu sam hteo predloziti.. moja greska
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
A to si u pravu. Momak je rešio problem dakle.Momak se ne javlja, pretpostavljam da je mislio da majnuje sa nekom od 100e ...
A ti znaš da li je polovna ili ne? Lik drži radnju, nova kartica, samo prenosim info jer sam reg na forum pa da pripomognem. Sad razguli sa teme.A ti si mu pokusao pomoci tako sto bi mu uvalio polovnu graficku od ortaka koja je majnovala za istu cenu po kojoj se prodaje nova i to mnogo bolja Sapphire Nitro+ verzija. A nije cak ni Samsung memorija.
Razmišljaću danas o tome između 15h i 15:01hModerator je odmah trebao da ti obrise post i da te opomene sto postavljas oglas u topku. Ima na forumu mesto predvidjeno za oglase.
Tako da razmisli ko nije upravu.