Shomy, savladao sam tu osnovnu skolu overclock-a i undervolta poodavno, ako neće da radi na fabrickim postavkama, nema svrhe dizati/spustati klok i voltazu.Postavi nisku frekvenciju memorije pa polako podiži dok ne nađeš granicu. Kreni od 1800/925. Kad nađeš najvišu frekvenciju na kojoj radi, onda spuštaj napon.
Uber-Mix 3.2
Kontakt na privatne poruke kome treba strap za Samsung.
Dobar Dan vam zelim I molio bih vas za jedan savet-pomoc.Uber-Mix 3.2
Kontakt na privatne poruke kome treba strap za Samsung.
Dobar Dan vam zelim I molio bih vas za jedan savet-pomoc.
Moja Konfiguracija
Ploca H110 PRO BTC+
Hard Smsung 860 Evo sata M.2 250gb
Ram memorija HYPERX 8GB NA 2400
Procesor INTEL g4400 3.3ghz 3mb Cache
Graficka Saphire RX 580 Nitro+ 4GB
Riseri USB 3.0 pce164p-n03 ver c08s
Napajanje CONTINUUM 1200W 80+ Platinum
Instaliran WIN 10X64 Version 1803 OS Build 17134.81 sa Windows Defenderom
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
RX 580 4gb Hynix memorija same podesena sa Afterburnerom I ona daje stabilno 30.5 do 30.8 MH/s
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Imam problem sa drugom novom
RX 580 4gb Samsung memorija ona sa Afterburnerom nije prelazila 28.5 MH/s
Posle flesovanja biosa isto baca stabilno 28.5 MH/s
Kada he podesim na 29.8 majnner mi izbacuje gresku da je previse klokovana
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Po svi specifikacijama na netu ova druga bolja I trebala bi da baca preko 30 stabilno
Da li ima neko Strapove za RX 580 4gb Samsung memorija I da li bi mi pomogli.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Unaired zahvalan svima na forumu
Pozdrav
Pažljivo pročitaj ovu temu od početka i dosta odgovora ćeš naći razbacano po raznim stranama. I 29-30Mhs je sasvim korektno, što bi rekao sa pravom jedan viđeniji član foruma: "Vi, ljudi dok ne vidite 31, 32Mhs računate kao da vaših do 30-ak kao da ne radi". Kažem, pažljivo pročitaj, a sad da li ćeš dobiti strapove, za svoju grafičku na tacni, nisam siguran. Ako neko ima poslaće ti u inbox, verujem. Ja bih za početak batalio (obrisao) Afterburner i radio overclock/undervolt iz Claymore-a.
Update poslednju verziju 11.9 i sve je .Poz ljudi. Ako moze mala pomoc. Izbacio mi je majner gresku : Pool sent wrong data, cannot set epoch, disconnect.. Radio je normalne 2 mjeseca, niko ga nije dirao.. Jel imao ko slican problem? Hvala
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
To samo govori koliko je eth minera izaslo iz priceLepo pao diff na eth
A zašto su izašli iz priče?To samo govori koliko je eth minera izaslo iz price
Sent from my D6603 using Tapatalk
Pa zato sto nije vise ni blizu toliko isplativo,u prilog tome govori i cena grafika koja malo po malo pa pada,mala potraznjaA zašto su izašli iz priče?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
A šta ako za nedelju, dve, tri, pet, trideset skoči cena na 800usd - 900usd ili više? Onda je isplativo? Ko ulazi u mining iz razloga da bi imao da živi mesečno i odmah krcka iskopano bolje da proda mašinu... ovde samo pasuje dugoročna strategija i živci. Izlazi se iz majninga kad se pređe na PoS. Dotle cepaj...Pa zato sto nije vise ni blizu toliko isplativo,u prilog tome govori i cena grafika koja malo po malo pa pada,mala potraznja
Sent from my D6603 using Tapatalk
Mnogo njih je uslo koje znam,dizali ljudi kredite,cimali babe-dede a koliko sam informisan cene nece skoro gore,ni blizu starog(naravno sve su to nagadjanja).A šta ako za nedelju, dve, tri, pet, trideset skoči cena na 800usd - 900usd ili više? Onda je isplativo? Ko ulazi u mining iz razloga da bi imao da živi mesečno i odmah krcka iskopano bolje da proda mašinu... ovde samo pasuje dugoročna strategija i živci. Izlazi se iz majninga kad se pređe na PoS. Dotle cepaj...
Take je prijatelju zato Sam ja sada usao sa tri rx 580 a do kraja nedelje sa jos tri.I mislim da radim bar tri do pet godina.A šta ako za nedelju, dve, tri, pet, trideset skoči cena na 800usd - 900usd ili više? Onda je isplativo? Ko ulazi u mining iz razloga da bi imao da živi mesečno i odmah krcka iskopano bolje da proda mašinu... ovde samo pasuje dugoročna strategija i živci. Izlazi se iz majninga kad se pređe na PoS. Dotle cepaj...
Teško da ćete "raditi" ETH tri do pet godina... možda bude neki drugi altkoin.Take je prijatelju zato Sam ja sada usao sa tri rx 580 a do kraja nedelje sa jos tri.I mislim da radim bar tri do pet godina.