dontgetmewrong
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 18.06.2018.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Trenutni kuler (stock) je malo otisao u kurac posto su nakacke koje idu u maticnu otisle,a ne isplati se kupovati "zabice" iz razloga sto me izadje oko 10€ sa postom svakako.
Par kulera koji su mi zapali za oko i preporuceni od nekih ljudi,zanima me misljenje koji ce vrijediti kupovine (ne ocekujem upgrade od stocka,jednostavno moram kupiti novi zato sto je trenutni otisao)
Procesor i5-4460 LGA1150.
Ako imate neki drugi prijedlog za kuler dodati u komentar i razlog zasto je "taj" kuler bolji od navedenih. Ne razumijem se toliko u kulere dok licno ne testiram tako da..
1. Cooler: Cooler Master X Dream i117 (Cooler Master CPU Cooler X Dream i117 - DeltaPC)
2. Deepcool GammaArcher (Deepcool CPU Cooler GammaArcher - DeltaPC)
3. LC Power LC-CC85 (CPU hladnjak LC Power LC-CC85 - DeltaPC)
4. LC Power LC-CC95 (CPU hladnjak LC Power LC-CC95 - DeltaPC)
5. Thermaltake Gravity i1 (Cooler Thermaltake Gravity i1 - DeltaPC)
6. Thermaltake Gravity i2 (COL TT Gravity i2 - DeltaPC)
Par kulera koji su mi zapali za oko i preporuceni od nekih ljudi,zanima me misljenje koji ce vrijediti kupovine (ne ocekujem upgrade od stocka,jednostavno moram kupiti novi zato sto je trenutni otisao)
Procesor i5-4460 LGA1150.
Ako imate neki drugi prijedlog za kuler dodati u komentar i razlog zasto je "taj" kuler bolji od navedenih. Ne razumijem se toliko u kulere dok licno ne testiram tako da..
1. Cooler: Cooler Master X Dream i117 (Cooler Master CPU Cooler X Dream i117 - DeltaPC)
2. Deepcool GammaArcher (Deepcool CPU Cooler GammaArcher - DeltaPC)
3. LC Power LC-CC85 (CPU hladnjak LC Power LC-CC85 - DeltaPC)
4. LC Power LC-CC95 (CPU hladnjak LC Power LC-CC95 - DeltaPC)
5. Thermaltake Gravity i1 (Cooler Thermaltake Gravity i1 - DeltaPC)
6. Thermaltake Gravity i2 (COL TT Gravity i2 - DeltaPC)
Poslednja izmena: