Ma uskoro kupujem kompjutor pa zelim dobro izabratCemu otvaranje 3 tema vezane sve za isto pitanje?
Da li je dobra konfiguracija?
Dal valja ova konfiguracija?
Ok razumemo ali nema potrebe otvarati vise tema, sve sto te zanima pitas u toj prvoj pa sacekas malo pa kada neko od clanova nadje vremena odgovorice. Nismo ni mi ovde 24/7 pa da cekamo da neko postavi pitanje pa da odmah odgovaramo.Ma uskoro kupujem kompjutor pa zelim dobro izabrat
G4560, H110M, 8GB DDR4 na 2400MHz, 1TB HDD WD Blue na 7200rpm, GTX 1050, LC600H-12, MS Falcon.
Oprosti, ma samo da vise kupim komp.Ako želiš odgovore, prestani da otvaraš nove teme, nećeš tako brže dobiti ogovor.
Drugo napiši gde kupuješ, koliko to košta, koji su tačni modeli, jer možda može povoljnije i kvalitetnije za iste pare na drugom mestu.
Oprosti, ma samo da vise kupim komp.
Imam na misli 2 konfiguracije
(Slike dole)
Kostaju oko 4200 kn sto je otprilike 67 hiljada dinara
Pa me zanima šta se više isplati i zanima me vaše mišljenje o procesoru pentium g4560 dali je dobar za gaming?
Hvala na ispravku. Nije 4 gb dvije su po 4 gb i sta preporucujes za maticnuBulk Maticna..bljak. P.S. Pise se DA LI, a ne DALI.
Ok je masina. Naravno da ce reci da uzmes za GAYming 1050Ti zbog 4Gb rama itd al ako nemas vise para, OK je. Imam tu kartu i igram se fino
Video sam da je 8GB, pa sam uradio EDIT ali si ti vec video Ma ne volim ja te BULK, a to je do mene. Nek drugi kazu misljenje. Stvar ukusa itdHvala na ispravku. Nije 4 gb dvije su po 4 gb i sta preporucujes za maticnu
Video sam da je 8GB, pa sam uradio EDIT ali si ti vec video Ma ne volim ja te BULK, a to je do mene. Nek drugi kazu misljenje. Stvar ukusa itd
Ni 4200 kuna nije 450€, koliki ti je maksimum?
Cini mi se kao idealno rijesenje ali oce moc to pokretat igre ko gta 5, cs:go i nesto u tom smislu na high il barem na medium i u kolko fpsZa te pare može malo bolje od prethodnog:
R3 1200 ili 2200G
Neka jeftina B350M ploča
8GB DDR4 na 2400MHz
1TB WD Blue na 7200rpm
GTX 1050 (idealno Ti, ali ne verujem da će moći)
LC600H-12
Neko najobičnije MS Industrial kućište
CPU može da se klokuje na 3.8GHz.
Kada vec uzimas ryzen onda idi na jacu varijantu 2400g i trajace ti sigurno toliko.