Isti je kao redmi note 4x, samo sto ima novi dizajn + gori ekran i kamera.Ili mozda Xiaomi Redmi 5 Plus, kosta 200 evra nov.
Moj savet ti je samsung kada kupujes novi naprimee neki j5 j7 ali kada je stari to je dosta problematicna odluka. Moj savet ti je da otvoris itunse i appleid ako vec nemas i vidis sta sve Iphoni mogu ako ti je njihov spektar mogucnosti dovoljan onda slobodno uzmi iPhone ali ako nije nemoj da uzimas s6 barem ti ja nepreporucujem nego uzmi nesto novije ker ce ti duze trajati .Planiram da menjam telefon, dvoumim se izmedju iphone i samsunga. Iphone 6 ili samsung s6 ili nesto slicno u tom cenovnom rangu?
Tuch viz je najbolji android skin a pogotovo je dobar sada na androidu 7 e sada da li je stock andeoid bolji? Meni da ali moras da shvatis da je tuch bolji od mnogih drugih skinova kao sto je huawiov jed ti on uzme vecinu memorije i ogranici te aamo na njihove buckap softvere prko huawiida sto je bas bzv da nespomijen to da samsugovih 16 giga znacic 14 slibodno a od huawia je samo 2-3 slobodno. Nakraju tuch je bog a srock je cuck norisBio sam i ja ponosan vlasnik, govorim iz licnog iskustva, ne lupetam napamet. Kada sam presao na A1 sam se opet uverio sta je stock android za touchwiz Samsungov.
A ti slobodno ignorisi one koji govore da S6 Edge ima dobar soiftver, dunsteri...
Slazem sePogledaj A seriju Samsunga iz 2016, ima dobru bateriju, dual WiFi, a po izgledu podseca na s6, mene dobro sluzi.
Bravo, 2000 za gospodina. Dobices jos 1000 kada stavis negde zared i poradis malo na gramatici, nije na odmet i to nekada napisati.Tuch viz je najbolji android skin a pogotovo je dobar sada na androidu 7 e sada da li je stock andeoid bolji? Meni da ali moras da shvatis da je tuch bolji od mnogih drugih skinova kao sto je huawiov jed ti on uzme vecinu memorije i ogranici te aamo na njihove buckap softvere prko huawiida sto je bas bzv da nespomijen to da samsugovih 16 giga znacic 14 slibodno a od huawia je samo 2-3 slobodno. Nakraju tuch je bog a srock je cuck noris
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Hvala hvala znam da sam superBravo, 2000 za gospodina. Dobices jos 1000 kada stavis negde zared i poradis malo na gramatici, nije na odmet i to nekada napisati.
I to je istina ali ja sam ga uzeo jeftinije nego su 6 prodavali jer je izgreban od iza6 i 6s su dva različita sveta!
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Bato nemaju svi para za s8 kotiTo je ok za one koji nose debela neprovidna kućišta, al nisu svi takvi
Sent from my SM-G950F using Tapatalk