Lele kako lazu, meni preko call centra rekli da je eksponat. Da li su jos bile da saljem nekog iz bg-a da mi uzme?Ljudi ja uzeo ovu L80 RGB. Prošetao se do Tehnomanije na Studentskom trgu, tamo je bila prodata dok sam ja stigao. Platio sam ovu jedinu preostalu, tu na Studentskom trgu i otišao preuzeo na Ustaničkoj.
Prvi utisak, osetno tiša od plavog sviča. Tačno minus taj klik. Druga stvar, slažem se sa Vuletom teže mi je da pritisnem ovaj braon od plavog Outemu na MS tastaturi. Sveukupan utisak je dobar, teška je tastatura, oseća se da je dobra, stabilna izrada.
Uglavnom tastatura nije bila izložena, kako je napomenuo Pro Komp, da su izložbeni primerci. Uredno zapakovana, neotvarana kutija.
Jedini minus po meni, mali enter taster.
Mislim da je dobra kupovina. Čak mislim da bih ovo mogao da koristim i u kancelariji među kolegama. Dok mislim da bi me sa plavim svičevima odstrelili.
Forumi su cudoinace me je pitala prodavacica zasto je tolika potraznja ovih dana za ovim azio mehanickim tastaturama pa sam joj ukratko objasnio...
Ne brini se nista, ako si do sad koristio samo redovne membranske tastature, neces osetiti skoro nikakvu razliku u tezini klika kad predjes na ovu Azio, samo vise nikad neces imati promasen taster i videces kako je lepo kucati na mehanici Ja kad sednem za neki prosecan Logitech sa redovnim tasterima posle mehanike, ne znam sta me snaslo, udaram one tipke kao na pisacoj masini da bi otkucao nestoDa nego sam mislio tvoj licni utisak to tvrdja na pritisak da li je to losije nzm kako da ga tumacim sobzirom da nikad nisam koristio mehanicke tastature...
Osetno su tisi plavi posle o-ringova, ali gledaj da budu malo deblji ringovi u precniku, mislim da sam ja mozda 2mm narucivao, nisam siguran 100% da li su bili 1.5mm ili 2, ali apsolutno preporucujem montazu istih. Narucio sam set pre koji dan da montiram i na Azio, cisto da im skratim hod ako nista drugo@Vule
Sad mi pade na pamet, da si rekao da si odradio o-ring na plavim tasterima. Koja je razlika u zvuku posle toga? Da li o-ring značajno(čitaj podnošljivo utiša plave tastere?
Isto. I mene za***ava mali enter, ali počeo sam da se navikavam ovih par dana. Često mašim pa čukam crtu.Stigla tastatura, na prvi utisak zanimljivo . Ne sividja mi se jedino Enter dugme malecko je za razliku od prosle tastature ali nista nije opasno. I na mac su pobrkana sva slova tipa a je h , z je 7 itd...
Probao sam karabiner program da podesim da radi kako treba ali problem je np. kad pretisnem TAB pise / i kad pretisnem BackSpace pise / i sad ja podesim jedno dugme ali ovo drugo ne mogu hmmm. A sto je najgore na kutiji pise da je podrzana za MAC wtf...
Ostalo sve +, samo se nadam da cu naci resenje za mac....