bem li ga, nemam ni jednu sa win layoutom kod sebe da vidim. u svakom slucaju je identican layout ove azio za mek i moje Das tastature koja radi na sva tri sistema out of the box, bez ikakvih podesavanja. to je bila poenta... sto se tice zamene ove crne azio koju si gledao, mislim da trenutno nema nicega za tu cifru na zalost...Cekaj ako je Win=Cmd onda nije originalan Win Layout, na original ide CTRL>WIN>ALT a tu ide CTRL>ALT>WIN
BTW, Mac OS nije Linux. Mac OS je Unix baziran sistem. Iako imaju iste korene to nije isto.Nemam srecu sve prodato
Pa OSX je isto linux samo upeglan maksimalno mnogo veci asortiman programa i nasminkan...
Tehnomanija.^ ekstra, javljaj utiske
gde si je nasao?
Moja greska izvinjavam se na brzinu sam hteo da kazem da su koreni isti pa napisah Linux . Ja najvise OSX koristim zbog video editovanja ubedljivo najbolji Final Cut, probao sam ih skoro sve na svim sistemima i Final Cut je ne prevazidjen . Vrlo lak za upotrebu, kvalitetni efekti i na kraju odlican kvalitet renderovanja i brz.BTW, Mac OS nije Linux. Mac OS je Unix baziran sistem. Iako imaju iste korene to nije isto.
Linux = Linux Is Not UniX.
A oko izbora programa se tek ne bih složio, ja radim web aplikacije i sav softver koji koristim postoji za Linux, to su uglavnom Jetbrains razvojna okruženja.