Ram u Emmi imas ovaj RAM memorije | Memorija DIMM DDR4 2x8GB 3000MHz Patriot Viper 4 | Emmi online shop, prodaja: racunari, laptopovi, TFT monitori, netbook i notebook računari, foto oprema...Pozdrav forumašima. ovo je moj prvi post na forumu
ako bi mogli da mi pomognete oko izbora pre nego što naručim komponente. koju matičnu do 100evra preporučujete za ryzen 1700? i da li se ovaj ram uklapa ili ima neki bolji. grafičku bih za sada zadržao iako znam da je slaba(msi 7770 1GB DDR5), kao i ssd i hdd, napajanje. hvala
Uzmi asus b350 prime plus ako ne planiras dve grafe ili b350 f gaming asus.ipak sam se odlučio da uzmem preko "Fante", da li je ova kombinacija OK, molim vas da mi kaže neko pre nego li poručim?
Naravno, ako si u mogucnosti uzmi I lc cc 120 kuler.jel si mislio na ASUS ROG STRIX B350-F Gaming? deluje mi odlično
da li je sa njom moguć blagi OC?
I vise od blagog OCa..jel si mislio na ASUS ROG STRIX B350-F Gaming? deluje mi odlično
da li je sa njom moguć blagi OC?
Asus Prime Plus je odlična ploča..Mnogo je bolje da uzme ROG plocu jer to je nazovi kostur racunara. Lako ce kasnije da promeni kuler.
Mnogo je pametnije da se u startu ulozi novac u maticnu nego da se ustedi 20e i kupi losija ploca.
Uvek treba pristedeti novac na onoj komponenti koju kasnije mozes da dodas ili lako zamenis za bolju