ovde pise 653e da kosta. Poslao sam mu poruku sada340 evra
To je 1080.ovde pise 653e da kosta. Poslao sam mu poruku sada
Pa naravno da je bolje kad je skuplje 6000din sto bi dzabe davao te pare za kuciste...Po mn je i MS Black Widow taman ali ajde NZXT S340..Drugo kojih 50e za ventove.. 2 venta da doda 50e ?Odlicno si kuciste uzeo. Ne treba ti S340, H440 je bolji model. Odlican izbor. Podrzava vise HDD-ova. Dolazi sa vise ventilatora 3 napred, 1 pozadi dok kod S340 imas jedan gore i jedan nazad a oni sto su najbitnij napred nema ih. I u startu ti treba jos 50€ za dodatne ventilatroe da kupis. Cena izadje i preko 15.000 a imas "losije" kuciste.
Takodje ono sto poseduje NZXT H440 a mislim da nema kod S340 je ovo
sto je po meni ogroman +
_______________________________________________________________________________________
@Fearl3ss
Sto se tice procesora mogao je da ustedi lovu ali zeli da kupi sve na jednom mestu da bi mu sklopili racunar.
_______________________________________________________________________________________
S'druge strane ako se stedi 6.000 kupovinom preko KP bolje da tu kupis a za 10€ ce ti svako sklopiti racunar i opet si u dobitku 40€
HDD uzmi Toshiba P300 kao sto su ti rekli vec
Pa jesi podesio da se butuje na fles.. ?Pozz ljudi opet ja.. pisem preko fona.. stigli su mi svi delovio sve sam povezao i sve radi medjutim kada ukljucim komp ne znam sta da radim OS sam ubacio na flesh al nesto nece da se instalira nista ne kapiram mozda nesto ne radim dobro... zamolio bih ako neko ima vremena ukljucio bih kameru na fonu preko skajpa da mi pokaze kako da instaliram. Na skajpu se zovem: nenadmmedia ....
Kada ukljucim komp ovo mi se pojavi
Dal treba da instaliram neki drajver ili sta vec nista ne kapiram... jel mogu nekako sa netom da se povezem pa da samo skine drajvere