SlavenK
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 11.04.2012.
- Poruka
- 1.371
- Rezultat reagovanja
- 1.510
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-13700k/ ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 280
Motherboard:
ASUS PRIME Z-790P
RAM:
Corsair Vengeance RGB DDR5 6000MHZ 2x16gb
VGA & cooler:
MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X
Display:
DELL Alienware AW2720HFA 240hz / DELL S2721HN
HDD:
KINGSTON A2000 SSD M.2 500GB, WDC WD3200AAJS-00L7A0, Seagate Expansion 1TB, Toshiba P300 2TB
Sound:
Microlab FC330/ Logitech G PRO X Wireless
Case:
Fractal Design Define 7 White
PSU:
Fractal Ion Gold 850W
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech PRO X SUPERLIGHT 2 / Logitech PRO X TKL
Internet:
Supernova 350/20
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit, Google Chrome
Other:
PS5; Iphone 13 Pro
Pozdrav opet, malo ozbiljnije pitanje pa ga ne bih pitao na fejs grupi.
Dakle, imam Aurus GTX 1080TI 11G, kupio sam je pre 2-3meseca zbog majnovanja međuti to je propalo. Da se razumemo, nikad nije majnovala.
E sad, želim da je prodam, jer mi zaista nije potrebna tako jaka grafika jer igram samo CS:GO, ne igram geteja
Ne znam koliko love da tražim, radila mi je u kompu možds 2 meseca, filmovi, serije i po koji MM.
Kupljena je u CH, garancija je ostvariva preko mene, jer ja idem tamo skoro svake sedmice.
Koliko novca bi bilo fer da tražim, otvoren sam i za zameni (jeftinija, slabija i keš)
Jedan dečko mi nudi Asus Strix-GTX 980ti OC 6GB, još godinu dana u domaćoj garanciji. Koliko bih trebao da tražim novca uz nju?
Hvala vam unapred!
Ako sam omašio temu, molim admina da je prebaci, izvinjavam se, pišem sa telefona.
Dakle, imam Aurus GTX 1080TI 11G, kupio sam je pre 2-3meseca zbog majnovanja međuti to je propalo. Da se razumemo, nikad nije majnovala.
E sad, želim da je prodam, jer mi zaista nije potrebna tako jaka grafika jer igram samo CS:GO, ne igram geteja
Ne znam koliko love da tražim, radila mi je u kompu možds 2 meseca, filmovi, serije i po koji MM.
Kupljena je u CH, garancija je ostvariva preko mene, jer ja idem tamo skoro svake sedmice.
Koliko novca bi bilo fer da tražim, otvoren sam i za zameni (jeftinija, slabija i keš)
Jedan dečko mi nudi Asus Strix-GTX 980ti OC 6GB, još godinu dana u domaćoj garanciji. Koliko bih trebao da tražim novca uz nju?
Hvala vam unapred!
Ako sam omašio temu, molim admina da je prebaci, izvinjavam se, pišem sa telefona.