Moso
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 03.05.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Zahvaljujuci nasim prijateljima iz Crvenog Dzina, imao sam priliku da se malo poigram sa jos jednim primerkom PII 550 procesora kome, nazalost, nisu htela da se otkljucaju sva cetiri jezgra. No to mi nije smetalo da ga bacim pod azot i vidim sta moze a na svu srecu, primerak se odlicno clockovao pa sam zahvaljujuci njemu postao ponosni vlasnik jos 2 svetska rekorda za ovaj procesor.
CPU-Z je dobacio do 6210 mhz ali na zalost cvf fajl nije hteo da prodje verifikaciju pa sam se morao zadovoljiti sa 6165 mhz sto je za 30 mhz bolje od starijeg rezultata:
Prvi svetski rekord (ujedno i najdrazi) je onaj u SuperPI 1M disciplini koju posebno obozavam. Dosadasnji je bio 11.520 a novi je 11.359 :
Drugi svetski rekord, nista manje impresivniji je u Pifast-u gde je dosadasnji rekord od 19.19 potucen sa 18.66 :
Nazalost, imao sam svega 7-8 litara azota koji je preostao od zadnjeg punjenja pre mesec dana tako da nisam uspeo da vratim WR u Spi 32M. U jednom trenutku sam bio veoma blizu toga ali se windows srusio nakon odradjenog rezultata.
Sto se ovog procesora tice, moj konacni skor je sledeci:
Prvo mesto u Spi 1M, Pifast, Wprime 32M, Wprime 1024M.
Drugo mesto u Spi 32M, PCMark 05,
Deveto u CPU-Z.
Za koji dan bi, zahvaljujuci Nedji i AMD-u, trebao da stigne i 965 C3 a nadamo se i nekoj dobroj grafulji pa shvatite ovo kao uvertiru u ono sto tek predstoji.
Pozdrav svima i do sledece sesije
CPU-Z je dobacio do 6210 mhz ali na zalost cvf fajl nije hteo da prodje verifikaciju pa sam se morao zadovoljiti sa 6165 mhz sto je za 30 mhz bolje od starijeg rezultata:
Prvi svetski rekord (ujedno i najdrazi) je onaj u SuperPI 1M disciplini koju posebno obozavam. Dosadasnji je bio 11.520 a novi je 11.359 :
Drugi svetski rekord, nista manje impresivniji je u Pifast-u gde je dosadasnji rekord od 19.19 potucen sa 18.66 :
Nazalost, imao sam svega 7-8 litara azota koji je preostao od zadnjeg punjenja pre mesec dana tako da nisam uspeo da vratim WR u Spi 32M. U jednom trenutku sam bio veoma blizu toga ali se windows srusio nakon odradjenog rezultata.
Sto se ovog procesora tice, moj konacni skor je sledeci:
Prvo mesto u Spi 1M, Pifast, Wprime 32M, Wprime 1024M.
Drugo mesto u Spi 32M, PCMark 05,
Deveto u CPU-Z.
Za koji dan bi, zahvaljujuci Nedji i AMD-u, trebao da stigne i 965 C3 a nadamo se i nekoj dobroj grafulji pa shvatite ovo kao uvertiru u ono sto tek predstoji.
Pozdrav svima i do sledece sesije