• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

PC 700e +

Učlanjen(a)
03.05.2017.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imam namjeru da kupim neki opasan kompjuter u narednih pola godine , pare su tu gdje jesu :D , najvise za gaming i za neke strucne aplikacije kao sto su AutoCad, PhotoShop , ne namjeravam pokretati neke jake igrice ali da mogu na high quality da se igra , npr Dota , CSGO , i mozda Armu 3 kao jednu od jačih...
Pošto se ja ne razumijem u specifikacije baš najbolje treba mi neki prijedlog ili savjet (pošto ću najvjerovatnije sklopiti računar) ...
Mislim da je 700e i vise nego dobra cijena za dobar kvalitet !​

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Imam namjeru da kupim neki opasan kompjuter u narednih pola godine , pare su tu gdje jesu :D , najvise za gaming i za neke strucne aplikacije kao sto su AutoCad, PhotoShop , ne namjeravam pokretati neke jake igrice ali da mogu na high quality da se igra , npr Dota , CSGO , i mozda Armu 3 kao jednu od jačih...
Pošto se ja ne razumijem u specifikacije baš najbolje treba mi neki prijedlog ili savjet (pošto ću najvjerovatnije sklopiti računar) ...
Mislim da je 700e i vise nego dobra cijena za dobar kvalitet !​
U narednih pola godine i intel mozda izbaci ove nove njegove i Ryzen R3...
Od trenutnog imas već po forumu za te pare sastavljeno samo prolistaj.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Vrh