Dzikiii98
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.05.2015.
- Poruka
- 54
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-4440 CPU 3.10GHz
Motherboard:
MSI H81M-P33,
RAM:
8GB DDR3
VGA & cooler:
AMD Radeon R7
Display:
Vivax LED TV Full HD 40''
HDD:
1TB Toshiba - 120GB Kingston H103S3120G
Internet:
10/1 mb
OS & Browser:
Windows 10 / Google Chrome
Pozdrav svim forumasima, razmisljam vec nekoliko dana o jednom mini ''projektu'' da ga tako nazovem, pa me zanima da li ce biti zainteresovanih.
Naime, mislio sam da otvorimo jedan thread ili cak kasnije mozda i Viber grupu za servisere racunara, gde bi medjusobno mogli da razmenjujemo delove, tj. da ih kupujemo i prodajemo jedni od drugih. Znam da ce biti komentara da delovi mogu da se nadju i na KP i na ostalim oglasima, ali mislim da je ovo mnogo bolje, sigurnije i brze, da budemo kao zajednica/community, pa cak i da pomognemo nekad jedni drugima. Mislim da bi tako bi smo sebi mogli mnogo olaksati posao. Znam da medju sekirasima ima dosta servisera, verovatno i mnogo vise njih nego sto ja mislim, tako da bi mogli napraviti nesto zaista fenomenalno.
Cekam komentare i misljenja svih, cak i onih koji se ne bave servisom!
Naime, mislio sam da otvorimo jedan thread ili cak kasnije mozda i Viber grupu za servisere racunara, gde bi medjusobno mogli da razmenjujemo delove, tj. da ih kupujemo i prodajemo jedni od drugih. Znam da ce biti komentara da delovi mogu da se nadju i na KP i na ostalim oglasima, ali mislim da je ovo mnogo bolje, sigurnije i brze, da budemo kao zajednica/community, pa cak i da pomognemo nekad jedni drugima. Mislim da bi tako bi smo sebi mogli mnogo olaksati posao. Znam da medju sekirasima ima dosta servisera, verovatno i mnogo vise njih nego sto ja mislim, tako da bi mogli napraviti nesto zaista fenomenalno.
Cekam komentare i misljenja svih, cak i onih koji se ne bave servisom!