Ja ne mogu da se odlučim realno da ti kažem, boli me glava od razmišljanja, ovako: nije da se ne razumem: nisam profi lik za smartfonove, ali ulazim u rutinu, i polako sve više proširujem znanje, ja više volim da čujem mišljenja drugih ljudi pa da sumiram sve na kraju..Nego objani mi nesto molim te..
Na svakom forumu ima likova koji kada kupuju pc, neku komponentu, kola, telefon itd traze savete po forumu mesecima. Kakav je uopste filing na takav nacin kupovati bilo sta? Nije mi jasno zar ne postoji nesto sto se tebi dopada? Nije prava kupovina ako kupis nesto sto sam ti ja, ili neko sa ovog foruma samo preporucio. Kazu: pravi automobil si kupio tek onda kad ga parkiras i krenes ulicom, pa se jos jednom okrenes da ga pogledas. Trazi nesto sto se licno tebi dopada i samo ces tako biti zadovoljan. Jer u principu razlike izmedji svih tih telefona su samo odredjene finese i ako kupis nesto sto ti se dopada svakako si uradio pravu stvar.
Bilo je ovde likova koji kupuju CPU ili GPU i povodom toga se ispise 30 stranica na forumu. Kakva je to uopste kupovina? Da li ti ljudi stvarno kupuju nesto?
ima od 240 pa do 320 u super stanju pogledaj na KP, a s6 edge od 260€ imaGde ima S6 za 240 evra?
Nisi mi odgovorio, da li je S7 vredan +100€ naspram s6/s6 edga u 2017-oj? Pričamo za brzinu i kameru i bateriju?Nego objani mi nesto molim te..
Na svakom forumu ima likova koji kada kupuju pc, neku komponentu, kola, telefon itd traze savete po forumu mesecima. Kakav je uopste filing na takav nacin kupovati bilo sta? Nije mi jasno zar ne postoji nesto sto se tebi dopada? Nije prava kupovina ako kupis nesto sto sam ti ja, ili neko sa ovog foruma samo preporucio. Kazu: pravi automobil si kupio tek onda kad ga parkiras i krenes ulicom, pa se jos jednom okrenes da ga pogledas. Trazi nesto sto se licno tebi dopada i samo ces tako biti zadovoljan. Jer u principu razlike izmedji svih tih telefona su samo odredjene finese i ako kupis nesto sto ti se dopada svakako si uradio pravu stvar.
Bilo je ovde likova koji kupuju CPU ili GPU i povodom toga se ispise 30 stranica na forumu. Kakva je to uopste kupovina? Da li ti ljudi stvarno kupuju nesto?
nisam ja pitao za s7 edge, nego za s7 koji je ladno za 100€ jeftiniji. nego sam cisto pitao za razliku u brzini i kamere, nego nista mi ne reče za bateriju?Oba rade brzo i odlicno su uradjeni. S7 je tako reci usavrseni S6. Nisam pratio skoro kako se krecu cene. Ali drug je pre neki dan kupio S7 Edge sa nekakvom debelom roze linijom, koja se prostire preko celig ekrana i platio ga oko 300e. Naravno, treba da se zameni ekran. Tako da da S7 Edge za 350e ne moze da se pazari