Fearl3ss
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.08.2015.
- Poruka
- 2.806
- Rezultat reagovanja
- 403
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Ti covece samo pominjes mene koji je tb djavo uhvatio,ne znam ko koga poklapa i kako ti gledas na stvari ovde se ne takmicimo idi procitaj neku knjigu iz popularnepsihologije pomoci ce ti malo" Uzmi RX 480 i uzivaj... Ti ako tako gledas uvek nesto novo izlazi i uvek ce nesto biti bolje..
Madjari vs radnje - Ja bih isao u radnji pre ako budzet dozvoljava, a ako ne Madjari onda.. "
Meni ovo deluje poprilicno konkretno bez ikakvog pominjanja bilo koga ali dobro..
Rece covek kog cim poklope u nekoj temi, sto se desava redovno, pobegne i ne vraca se u nju ... Kako ovde tako i na drugom forumu..
Ne odgovaram vise na tvoje postove sem ako nisu vezani iskljucivo za temu.. Ne zelim da pravim dodatni posao moderatorima.
Ti si pominjao mn odma a to sto si napisao #Uzmi RX 480 i uzivaj... Ti ako tako gledas uvek nesto novo izlazi i uvek ce nesto biti bolje..# je za plakanje znaci ajde sada da uzmemo i GTX1080 i 6600k nema veze sto ce uskoro izaci 1080Ti i pasce cena 1080 a i nema veze sto ce izaci 6c-12t Ryzen za pare 660k ovi sto su cekali su svi ludi,kad aman stalno ce nesto novo i bolje izlaziti...Jos jedan primer tvojih sablonizovanih gluposti
Poslednja izmena: