Svi koji uzimaju komponente iz mađarske u radnjama i ovde prodaju na kpJel moze neko da mi objasni ku su Madjari na kp?Izvinite sto upadam u temu ali vidim da se dosta spominju
Instaliraj win10 i opusti se....Danas sam pitao nekoliko ljudi i svi kazu da je windows 10 los :v
Nzm sta da radimm
Cepaj na 10,pogledaj neki klip kako da pogasis sve i to je to.Sve jedno ces morati preci na 10 nekadJos se nisam odlucio izmedju windows 10 i windows 7...
Windows 10 je noviji i sve ali kazu da se sporo pali i gasi
Windows 7 kazu da je dobar,svi koje znam ga koriste i po necemu sto sam mogao da vidim,je jednostavniji...
Jos ne znam sta da uzmem,mala pomoc oko odluke? :/
Stavi 10, ako ti se ne svidi posle vrati na 7 to je lakše...Jos se nisam odlucio izmedju windows 10 i windows 7...
Windows 10 je noviji i sve ali kazu da se sporo pali i gasi
Windows 7 kazu da je dobar,svi koje znam ga koriste i po necemu sto sam mogao da vidim,je jednostavniji...
Jos ne znam sta da uzmem,mala pomoc oko odluke? :/
I sta sa tim ispadne +postarina+carina+nema garancije !Stavi 10, ako ti se ne svidi posle vrati na 7 to je lakše...
Si uzeo računar u monitoru, da li su ti uptadovali bios na onu ploču što je na akciji.... Uzeo bih sličnu konfu samo što bi uzeo ssd od 240, a grafičku bi malo sačekao vidim da su u USA pale cene MSI GTX 1060 gaming X 6Gb je 259$
https://www.amazon.com/MSI-GAMING-GTX-1060-6G/dp/B01IEKYD5U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487100615&sr=8-1&keywords=msi+1060+6gb
to znači da će cene GTX 1060 pasti verovatno i u evropi za 40-50€ treba malo sačekati...I sta sa tim ispadne +postarina+carina+nema garancije !
Odgledaj na yt imas sve pratis korak po korak.....Problem je sto ja ne znam da dizem sistem i to oko drajvera,sigurnije mi je da mi to majstor obavi a to kosta..Nemam para da instaliram 2 puta windows :/
Moze a i ima i za to tutorijalA kako oko drajvera?
Jel mi neko moze poslati link za sve to?
Jel povezujes preko lan kabla ili wifi ?Dobijam za graficku i maticnu,jel mi samo to treba?Usput,nemam drajver za modem i ruter :/
Jel mi neko moze posalje?
Modem je neki "Cisco" a ruter je "Tenda"
Znaci lan...Ne treva driverImam net preko kablovske,ide neki beli debel kabal u modem,jedan kabal iz modema u komp a drugi u ruter