milosl979
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 24.04.2015.
- Poruka
- 45
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Šomi
CPU & cooler:
intel i5-8400 & cooler master hyper 212 led
Motherboard:
Asus prime B360-plus
RAM:
G.SKILL Ripjaws V Series 2x8GB DDR4 3200
VGA & cooler:
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1060 6GB
Display:
iiyama G-MASTER G2730HSU
HDD:
A-Data SX8200PNP 512GB
Sound:
Integrisana Realtek ALC887
Case:
Raidmax Viper GX II
PSU:
Thermaltake Smart SE 630W
Internet:
Realtek RTL8111H Gigabit LAN
OS & Browser:
Win 10 Pro X64
Poz ... forumasi!
Ne znam nista oko OC-a i nisam nista konkretno nasao za ovu m. plocu kako bih podigo frekfenciju cpu-a pa sam otvorio novu temu. I ne bi zeleo da sprzim komp :-)
Ovo su moje komponente:
-GIGABYTE GA-970A-DS3P
-AMD FX-6350
-Cosmo Cool LC-CC-95 (ovaj kuler mi deluje nakako "zgoljavo" pa me zanima i to koliko bi smeo sa njim da teram?)
-HyperX Genesis 4X4GB DDR3
-ASUS STRIX GTX 950 DirectCU II OC
-PSU nesteq 500w 80+
Ako bi neko od vas mogao da bi detaljno opise proceduru, korak po korak u BIOS-u gde, sta i koliko da nastelujem. Koliko sam ukapirao treba da podignem samo mnozilac i voltazu, ali ja ne znam gde je to u BIOS-u i ne znam sa ovim kulerom da li je uopste sigurno klokovati ovaj cpu.
Ne znam nista oko OC-a i nisam nista konkretno nasao za ovu m. plocu kako bih podigo frekfenciju cpu-a pa sam otvorio novu temu. I ne bi zeleo da sprzim komp :-)
Ovo su moje komponente:
-GIGABYTE GA-970A-DS3P
-AMD FX-6350
-Cosmo Cool LC-CC-95 (ovaj kuler mi deluje nakako "zgoljavo" pa me zanima i to koliko bi smeo sa njim da teram?)
-HyperX Genesis 4X4GB DDR3
-ASUS STRIX GTX 950 DirectCU II OC
-PSU nesteq 500w 80+
Ako bi neko od vas mogao da bi detaljno opise proceduru, korak po korak u BIOS-u gde, sta i koliko da nastelujem. Koliko sam ukapirao treba da podignem samo mnozilac i voltazu, ali ja ne znam gde je to u BIOS-u i ne znam sa ovim kulerom da li je uopste sigurno klokovati ovaj cpu.