Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Interesuje me koja je najbolja graficka bez dodatnog napajanja,posto nemam vise slobodnih prikljucaka od napajanja,a ne daju mi se bas pare za neko bolje napajanje?
hocu najbolju koja moze da se nadje,budzet mi nije bitan. A procesor je q9550. Uzeo bih i drugo napajanje,ali me mrzi da se bahcem oko toga. Hocu samo da ubacim karticu i to je to.
A mozda bih mogao i neku stariju polovnu koja ne zahteva napajanje.
A od onih starijih radeon HD ili starije GTX jel ima? Posto se dvoumim da li da uzimam novu 1050ti ili neke polovne starije.
Igraju mi se igrice ali nemam bas vremena za njih(mozda 2,3 sata u 2 nedelje),pa bih povremeno igrao,a za to povremeno igranje mi se i ne daje 20000 ako bas ne mora.
Ako negde naletiš i na GTX 950 polovnu ima jedan model od Asus-a 2G je oznaka i ona ne traži dodatno napajanje. Ali maksimalno do 90-100 eura za tu karticu i ako je pod granacijom.