Ako nije hitno,mogu ja sutra prepodne da okachim dos fajlove koji ti trebaju.Zaboravio sam usb fleshic na poslu,a tamo mi stoji,nemam na hdd-u.Ma ova carova je ok al ova moja cudo bozije od grafe, nece nista sem defaulta da nije vikend otiso bi i kupio bi drugu a ovu bi gazio nogama bez da me grize savest, pa ceo vikend me muci sve sto probam nece, pa nisam uspeo cak ni onaj usb dos da napravim katastrofa od vikenda.
Sutra cim se vratim s posla pravac da nadjem neku pristojnu graficku a ovu ako ozivim dacu je sinu.
Samo nek mi neko predlozi neki ati sto se dobro overklokuje do 300e
Trebalo bi da su brze dve 4890 od jedne 5850,u teoriji,tj za benchmarke.Za igre nisam toliko siguran,CF nekad sugavo skalira,ali ti si na X58,to bi trebalo da je najbolja platforma za CF/SLI,zar ne?Hvala ti Sord nije mi hitno cekam te dos fajlove onda od tebe.
A sutra cu da vidim mozda uzmem jos jednu 4890 pa da ih uparim u crosfire cim ozivim i ovog sugavog xfx-a
Svidja mi se ovaj saphire ati radeon 4890 toxic jer da pazarim neku serije 5 onda gubim crosfire pa neznam sta mi je bolje da uzmem jedan 5850 do 300e ili da uzmem jos jedan 4890 i da ih uparim za nekih 200e dali je brzi jedan 5850 ili dva 4890?
pa i ja sam za CF sa 4890 a i 100 eurica mi jeftinije, a i meni za igre nije bitno, ja volim banchmarke
a dali bi mogle da se upare dve razlicite karte u CF na primer 4890 i 5850
Za sad.Ako dobijas 4890 za 100 evreja.onda je ovo sa dve 4890 jeftinija opcija
Moze da se upare ali nisu performanse u CF toliko dobre kao kod dve jednake kartepa i ja sam za CF sa 4890 a i 100 eurica mi jeftinije, a i meni za igre nije bitno, ja volim banchmarke
a dali bi mogle da se upare dve razlicite karte u CF na primer 4890 i 5850
Pa sto ne kupis lepo 5850 za 210 evra, bar je toliko ovde bila svi ih uzese po toj ceni, sem ako je u Svabiji najjeftinija 270 evra, to pa tek ne bih mogao da razumem?ne ne nisam se dobro izrazio, ima ovde u prodavnici obicni saphire 4890 za 159e gddr5 1024 i neki saphire toxic 4890 gddr 1024 za 200e drugi je vec kloknut na 950mhz gpu a memorija na 1050 pa mislim da njega uzmem za 200e pa kad ubacim ovaj novi bios da dignem i xfx-a na te klokove ili mozda jos malo vece pa sve to u CF.
A za ovaj 5850 treba da odvojim od 270-300e a gubim i opciju da uparim u CF kad ozivim xfx-a
Ma cena je slicna nego veci je problem sto 5850 gotovo nigdje nemas na lageru u svabiji trenutno.Pa sto ne kupis lepo 5850 za 210 evra, bar je toliko ovde bila svi ih uzese po toj ceni, sem ako je u Svabiji najjeftinija 270 evra, to pa tek ne bih mogao da razumem?
Inace i ako nema jos uvek mnogo naslova DX11, mislim da ti nije pametno da sada dajes 200 evra za 4890, ne da nije pametno nego je totalni promasaj, prodaj tu tvoju pa uzmi lepo 5850, po normalnoj ceni ako mozes da je nahvatas ovo 270 evra je preskupo.
Poslat cu ti na PM adresu ....Monteboy to bi bilo najlepse resenje, jer ja stvarno nisam dovoljno strucan za to, da ja tebi lepo posaljem graficku postom ili druga varijanta je moji roditelji dolaze brodom za Düsburg sutra polaze iz Regensburga i tu su za 7-8 dana al to je sporo, neznam kolko je to daleko od tebe a najednostavnije je da je posaljem postom sutra jedino mi reci sta sam ja duzan za to ostalo nije problem
A za grafu sam odusao za sad od CF jer u Regensburgu nema 4890(obiso sve prodavnice i nema) a i sad nesto razmisljam da sacekam da se flesne ovaj moj xfx sluzice i tako pa kasnije ako bude trebalo kupim jos jednu ili utopim ovu i uzmem neku generacije 5.
Ti si menjao cooler na istoj, jel tako ?Hvala ti monteboy
sutra saljem
Nisu na slikama AC S1 nigdje naslikani pa sam mislio da ih i nema.ima oni mali kuleri sto se nalaze ispod Accelera(dobio sam ih u paketu sa AC S1) zalepio sam ih na memorije temp je oko 38c a u loadu je max 58c
Ma, da ti lepo od mene pazaris ovaj moj kvazi-XFX, takozvani "Munja Edition", kako ga Oki lepo nazva , pa da se ti lepo igras sa CF-om, a ja cu, sirotan, vec nekako da se krpim i snalazim sa serijom 5... sta kazes?A za grafu sam odusao za sad od CF jer u Regensburgu nema 4890(obiso sve prodavnice i nema) a i sad nesto razmisljam da sacekam da se flesne ovaj moj xfx sluzice i tako pa kasnije ako bude trebalo kupim jos jednu ili utopim ovu i uzmem neku generacije 5.