denishd
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.10.2016.
- Poruka
- 58
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A4 4000, stock
Motherboard:
ASUS A55BM-E
VGA & cooler:
Integrated
Display:
Primary: ASUS VG245 & Secondary: ASUS VW222S
HDD:
WD Blue 2TB, WD Blue 300GB & WD Black 160GB
Sound:
Integrated
Case:
MS Winston
Mice & keyboard:
Steel Series Rival 110 & Redragon Karura K502
Internet:
Orion Telekom wireless 10/2 mbps
OS & Browser:
Win 10 Pro & Google Chrome, Mozzila Firefox
Dakle kao što naslov kaže hteo bih da formatiram SD karticu, kako bi je koristio kao externu memoriju (za instaliranje aplikacija i smeštanje podataka) za Android telefon. Video sam pre par meseci na jednom kako je formatirati, i sad kad mi treba, nemogu nikako da nadjem taj sajt... Znači koliko se sećam trebalo je formatirati sd karticu na dve particije, onda jedna (veća) particija bi se koristila za smeštanje podataka, a druga (manja) neznam za šta... I onda bi telefon radio puno brže (bolje), nego samo kad se odmah prebaci sve na karticu (znači bez bagovanja i lagovanja u igricama, i ostalim aplikacijama). Jos nesto kad ubacim SD karticu u telefon i pokrenem ga on se učita, i kad treba da se pojavi pozadina sa ikonicama na ekranu, ekran je crn, i ponekad proradi ("učita se") za par minuta, a nekad se nikad "ne učita", a kad izvadim karticu i ponovo pokrenem onda telefon radi normalno. Jel zna možda neko šta bi moglo da bude (ovo sa ekranom i karticom), i to kako se formatira sd? Svaki odgovor je dobrodošao!