A tvoju sam dobrodošlicu čekao Kralj si dule svaka čast za ono što ste odradili sa Vesićem lik zaslužuje puno više pažnje nego što je trenutno ima.
Polako, on ako nastavi da se cima tako, ima baš da poraste tj njegov kanal (valjda će i on još koji cm ), sve ostalo dolazi samo Vesić ima retko poučan sadržaj na domaćoj YT sceni. Meni je svaki njegov klip, čak iako znam kako se to nešto radi, zanimljiv da pogledam. Podseća me na mene sa početka PCAXE kanala - objasni lik sve u pedaljA tvoju sam dobrodošlicu čekao Kralj si dule svaka čast za ono što ste odradili sa Vesićem lik zaslužuje puno više pažnje nego što je trenutno ima.
da brate tu se krije čar njegovog kanala jednom sam se uhvatio kako gledam klip kako popraviti kvarcnu peć iako je ni nemam kući ali sam nešto naučioPolako, on ako nastavi da se cima tako, ima baš da poraste tj njegov kanal (valjda će i on još koji cm ), sve ostalo dolazi samo Vesić ima retko poučan sadržaj na domaćoj YT sceni. Meni je svaki njegov klip, čak iako znam kako se to nešto radi, zanimljiv da pogledam. Podseća me na mene sa početka PCAXE kanala - objasni lik sve u pedalj
Hvala puno nadam se da oću tu da pomognem a i da zatrazim pomoci ostani aktivan.
Bolje vas našaooWelcome
испратено преку nokia 3310