gordan84
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 19.09.2009.
- Poruka
- 113
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Q9550 @3,5 GHz; Titan Fenrir
Motherboard:
Asus P5QL-E
RAM:
4x2GB Apacer 800 MHz
VGA & cooler:
Ati Radeon HD 5670
Display:
Samsung T220
HDD:
Mushkin Callisto Deluxe 60GB + 2,5 TB
Sound:
Creative X-Fi + HiFi
Case:
Frontier Wizard Wi20A
PSU:
Corsair tx750
Mice & keyboard:
Logitech Cordless Desktop s510
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
APC SUA1500
Imam Asus EAH 3650 silent grafičku kartu u koju je do nedavno duvala jedna 12-tica sa kućišta.
Juče sam pokušao da napravim koliko toliko tiši računar tako da sam isključio taj ventilator kao i onaj koji uvlači vazduh preko hard diskova tako da sada samo radi ventilator na Titan Fenriru i napojnoj.
Problem je što temperatura grafičke ide i do 100 strepeni pod opterećenjem (opteretio sam 20min sa FurMarkom i nisam više smio držati radi temperature) a evo trenutno je 60 celzijusa.
Koja je bezbjedna temperatura za grafičku, s obzirom da je projektovana kao silent?
Juče sam pokušao da napravim koliko toliko tiši računar tako da sam isključio taj ventilator kao i onaj koji uvlači vazduh preko hard diskova tako da sada samo radi ventilator na Titan Fenriru i napojnoj.
Problem je što temperatura grafičke ide i do 100 strepeni pod opterećenjem (opteretio sam 20min sa FurMarkom i nisam više smio držati radi temperature) a evo trenutno je 60 celzijusa.
Koja je bezbjedna temperatura za grafičku, s obzirom da je projektovana kao silent?