joca94
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.06.2014.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Sempron 3100+
Motherboard:
K9 Neo
RAM:
2x512MB DDR1
VGA & cooler:
Asus Extreme AX550 Series
Case:
Raspalo se jadno :D
PSU:
400W
Optical drives:
2 stoje, ne radi ni jedan xD
Mice & keyboard:
Genius mis, najjeftiniji, i neka genius tastatura
OS & Browser:
Win xp sp2
Pozdrav svima, potrebna mi je pomoc, ovako, imam Nov LG g4 stylus(h635 verzija) nekoriscen u kutiji Sa nesto vise od godinu Dana garancije, razmisljam se da Li da ga prodam I narucim jednog od ova 3 kineza- Umi Super, Ulefone Future, Elephone P9000, ili da ga zadrzim I koristim do isteka ugovora? Sva 3 kineza su po oko 180-200eura. Stylus-a bih mogao da udomim za 150eura, pa bih morao malo doplatiti, Ali sva 3 telefona su ubedljivo bolja, jedini problem je sto Su kinezi pa nzm kakvi su u praksi I kakva je podrska po pitanju azuriranja sistema na novije android verzije, telefon mi sluzi za citanje, povremeno gledanje filmova I po koja igrica Tu I tamo, stylus mi sve ovako na oko svidja I zadrzao bih ga bez razmisljanja da je verzija od 2GB(iako me volim tastere na ekranu, vise mi odgovaraju fizicki tasteri, ili bar jedan fizicki taster). Mislim da je 1GB RAM u danasnje vreme malo za telefon, imao Sam S. G. S Advance 2 ipo godine I znao je vise puta da ,,zabode", probao Sam I S2 i lag na telefonu je bio bas primetan. Moze Li neko pomoci? xD