• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Pojavljivanje cudnih zvukava kada dodje do potamnjenja monitora

silverhand

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
06.06.2016.
Poruka
9
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav, nakon 10 minuta bez rada na racunaru dolazi do potamnjenja monitora kao sto je i namjesteno u opcijama.Ali onda mi se nekoliko puta (2-3 puta) pojavljuje onaj zvuk kao kada se ubaci usb u racunar.
Da li mozda neko zna zasto se to cuje?

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Predpostavljam da si prepodešavao power settings u win-u.
Izaberi već postojeći power plan pa probaj, ako opet neće reci šta imaš priključeno po usb portovima?

silverhand

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
06.06.2016.
Poruka
9
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Predpostavljam da si prepodešavao power settings u win-u.
Izaberi već postojeći power plan pa probaj, ako opet neće reci šta imaš priključeno po usb portovima?
Nisam nista mijenjao u power settings-u. Ukljuceno je jedino tastatura i mis.
Jedino sto je bilo upaljeno je program HW monitor, jednom mi se desilo kada sam ugasio hw monitor cuo se takav zvuk.

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Da li koristiš laptop ili desktop računar, daj neke informacije?

silverhand

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
06.06.2016.
Poruka
9
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da li koristiš laptop ili desktop računar, daj neke informacije?
Desktop racunar, kupio sam novu graficku prije nekoliko dana i od tad se to pojavljuje. Koristim dual dvi kabal.Nisam spojio na maticnu onaj usb kabal sto dolazi sa kucistem, da li to ima veze? To se cuje samo kada potamni ekran. To je to ne znam ista novo da sam uradio

Vrh