Doc.
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.05.2016.
- Poruka
- 152
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
CHR Mk.2
CPU & cooler:
Intel i5 4690k OC & Arctic Liquid Freezer 240
Motherboard:
MSI Z97 Gaming 5
RAM:
16GB HyperX Beast 2400 OC
VGA & cooler:
MSi Gaming nVidia GTX780
Display:
Asus VX239H & Samsung 940N
HDD:
240GB V300, 1TB WD Blue, 320GB Samsung
Sound:
Kenwood KR-A4040, bookshelf speakers on table, Superlux HD681 headphones
Case:
modded LCpower (MS Cyclops IV in modding process)
PSU:
BeQuiet 530W
Optical drives:
Externi rezač (interni koji se povezuje po potrebi :) )
Mice & keyboard:
Redragon Devarajas RGB mechanical, A4Tech V7 Bloody mouse
Internet:
Slow
OS & Browser:
Win10, Chrome
Dakle, kao što ime kaže, sprema se, radi se na ghetto case modu, moje komponente će ići, lc power skrnavo kućište, drugo kućište kao donor lima, malo alu L profila i tako to. Ovo je za mene opipavanje novih teritorija, nešto out of the safe zone, prvi put se igram ovako, pa ćemo videti.. Ukoliko ne uspem da postavim sada slike, postaviću ih čim budem bio pri kompu ili sestrinom laptopu, mene trenutno zeza grafička karta..
Sve je počelo tako što sam video oglas na KP za Silencio kulere, koje je Nessa prodavao.. Kad su mi stigli, prvo što sam pomislio, moraću malo da modifikujem kućište da bi ih montirao onako kako želim..
Početno stanje:
Da, koristio sam lastiš za suspenziju hard diskova, a i da bi stajali tačno ispred ventilatora radi boljeg hladjenja
Prvobitni plan novog layout-a komponenti u kućištu, sada je već promenjen, nove ideje pale na pamet
Napajanje i dva HDD-a će biti u gornjoj komori koja će biti napravljena kao recimo NZXT kućišta imaju na dnu, kod mene će biti na gornjem delu kućišta..
A SSD će biti vidljiv, pa čak iako je V300
Trenutno kućište za komponente
Seckanje i pravljenje nosača za tri Silencio ventova koji će ići napred, ovi sivi su privremeni
Donor delova:
Ovo će biti mod koji će verovatno biti konstantan, u smislu da će se stalno raditi nešto na njemu.. Ovo sada su veći koraci, posle toga se prelazi na finese, modifikaciju prednjeg panela, LED osvetljenje, i tako to
Sve je počelo tako što sam video oglas na KP za Silencio kulere, koje je Nessa prodavao.. Kad su mi stigli, prvo što sam pomislio, moraću malo da modifikujem kućište da bi ih montirao onako kako želim..
Početno stanje:
Da, koristio sam lastiš za suspenziju hard diskova, a i da bi stajali tačno ispred ventilatora radi boljeg hladjenja
Prvobitni plan novog layout-a komponenti u kućištu, sada je već promenjen, nove ideje pale na pamet
Napajanje i dva HDD-a će biti u gornjoj komori koja će biti napravljena kao recimo NZXT kućišta imaju na dnu, kod mene će biti na gornjem delu kućišta..
A SSD će biti vidljiv, pa čak iako je V300
Trenutno kućište za komponente
Seckanje i pravljenje nosača za tri Silencio ventova koji će ići napred, ovi sivi su privremeni
Donor delova:
Ovo će biti mod koji će verovatno biti konstantan, u smislu da će se stalno raditi nešto na njemu.. Ovo sada su veći koraci, posle toga se prelazi na finese, modifikaciju prednjeg panela, LED osvetljenje, i tako to
Poslednja izmena: