warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
4690k 4.5ghz 1.25v EK custom
Motherboard:
Gigabyte Z97n Gaming5
RAM:
eXceleram 2x4Gb
VGA & cooler:
Gigabyte gtx970 itx
Display:
LG 42" LW4500 3D SBS
HDD:
Seagate Barracuda ST3000DM001
Sound:
Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750
PSU:
SilverStone Strider 650W Gold
Mice & keyboard:
G105 MW3, Logitech G5
OS & Browser:
Win7 x64
Other:
Take me to the hospital
Ovo je mala fora za legalan rapidshare premium. Normalnom korisniku ce trebati oko mesec dana da zaradi rapid premium, mada shto vishe prijatelja imate lakshe cete uspeti. Prvo shto trebate da uradite jeste da otvortie nalog na http://paypal.com Svi snamo da ne podrzavaju srbiju, mada ni podaci nemoraju da budu tachni, sem vashih lichnih naravno, unesite ispravno ime i prezime i ispravnu adresu samo shto za zemlju porekla stavite hrvatsku(croatia), kada dodje do dela da traze od vas da upishete vashu visa ili master card karticu vi klknite na "take me to my account" to se nalazi na samom dnu te stranice, odmah ispod okvira. Mada neki prijatelji su mi relki da im je pisalo na hrvatskom vodi me u moj nalog ili tako neshto, mada nevazno u suhtini.
Sada kada imate paypal nalog treba da zaradite novac, naj lakshi nachin vam je da kliknete ovde OVDE Na ovom serivsu se novac lako zaradjuje, kada se registrujete dobicete par linkova ka sajtovima koje trebate da procenite, ispishite shta mislie o njima na engeskom, zapamtite samo, otvorice vam se puno slichnih sajtova kada vrshite procenu, ali nemojte da nasednete i registrujete se na neki i posle izgubite ko zna koliko vremena da shvatite da ne placaju na vreme, a ponekad uopshte. Kada dostignete sumu od 75 dolara na vashem rachunu, zatrazie payout, oni ce vam tada prebaciti sav vash novac na paypal nalog. A vi posle odete na rapidshare.com i iskoristite taj novac za kupovinu tog naloga.
Sada kada imate paypal nalog treba da zaradite novac, naj lakshi nachin vam je da kliknete ovde OVDE Na ovom serivsu se novac lako zaradjuje, kada se registrujete dobicete par linkova ka sajtovima koje trebate da procenite, ispishite shta mislie o njima na engeskom, zapamtite samo, otvorice vam se puno slichnih sajtova kada vrshite procenu, ali nemojte da nasednete i registrujete se na neki i posle izgubite ko zna koliko vremena da shvatite da ne placaju na vreme, a ponekad uopshte. Kada dostignete sumu od 75 dolara na vashem rachunu, zatrazie payout, oni ce vam tada prebaciti sav vash novac na paypal nalog. A vi posle odete na rapidshare.com i iskoristite taj novac za kupovinu tog naloga.
Poslednja izmena od urednika: