Mi-Los
Banned
- Učlanjen(a)
- 23.02.2016.
- Poruka
- 331
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
EVGA je predstavile neke GeForce GTX1080 sa ACX 3.0 kulerom.
http://videocardz.com/60472/evga-announces-4-geforce-gtx-1080-cards-2-more-to-come
Classified su onako, mislim kapiram svi su krenuli opet taj neki fazon pa je ovo jos i najlepse...
JAO, vidi HydroCopper, a tek HIBRID... Joj ovaj Hybrid...
Pa Dobrodosla Lepotice....
Kako da skupim pare za EKWB Predator i jedan ovaj HydroCopper.
To mi je zelje, ako ne Hybrid je uvek aktuelan.
Pazite EVGA sprema i CPU Block koji ce se povezivati sa Hybrid.
Ovako izgleda i nisam siguran da li je 240mm ili 120mm
Znaci ove dve zadnje su objasnile...one Classified su totalno u senci njihovoj sto se mene tice.
Ova HydroCopper i Hybrid... haaahaaaaa.... Pa ovo ce da se prodaje kao ludo.
Ej GTX1080 a na max 58-60C kako je radio TITAN X Hybrid i sav vazduh odmah napolje iz kucista sto je veoma bitna stavka.
Kakva elegancija ove dve Hybrid i HydroCopper...Crno i Silver, no RGB, aluminijum shield. Jos su lepse nego prosle godine.
http://videocardz.com/60472/evga-announces-4-geforce-gtx-1080-cards-2-more-to-come
Classified su onako, mislim kapiram svi su krenuli opet taj neki fazon pa je ovo jos i najlepse...
JAO, vidi HydroCopper, a tek HIBRID... Joj ovaj Hybrid...
Pa Dobrodosla Lepotice....
Kako da skupim pare za EKWB Predator i jedan ovaj HydroCopper.
To mi je zelje, ako ne Hybrid je uvek aktuelan.
Pazite EVGA sprema i CPU Block koji ce se povezivati sa Hybrid.
Ovako izgleda i nisam siguran da li je 240mm ili 120mm
Znaci ove dve zadnje su objasnile...one Classified su totalno u senci njihovoj sto se mene tice.
Ova HydroCopper i Hybrid... haaahaaaaa.... Pa ovo ce da se prodaje kao ludo.
Ej GTX1080 a na max 58-60C kako je radio TITAN X Hybrid i sav vazduh odmah napolje iz kucista sto je veoma bitna stavka.
Kakva elegancija ove dve Hybrid i HydroCopper...Crno i Silver, no RGB, aluminijum shield. Jos su lepse nego prosle godine.
Poslednja izmena: