Na poslu sam i ne bi bas da googlam u sred programiranja... lakse mi je ovako.. sta me napadate odmaJel moguce da je ljudima toliko mrsko da odu Na google i traze.. Bez muke nema nauke
znaci zabusavas na poslu Prijavicu te sefu ode 20% sa plateVolim ovako kad vidim da neko zna i to pomno prati..zato je ovaj furum do j...a
sve je to struka I nauka..znaci zabusavas na poslu Prijavicu te sefu ode 20% sa plate
Pa razlika je tako oko 30-40eura, zavisi gde kupujes...Ja planiram uskoro da sklopim pc I mislio sam da idem na Asus Z170- a plocu, da li je velika razlika izmedju nje I Asus Rangera VIII cena Im je jako slicna razlika je u nekih 30 eura ja mislim?
Pogresno, kod Skylake-a ne smes da stedis na memoriji i gledas barem neki 3000mhz kit jer je dosta velika razlika u performansama. Ako ces da stedis na memoriji bolje da odes na 4790k, jer ces za manje para imati iste perf maltene.Na memoriji mozes da stedis i da ides i na 2400/2666/2800MHz...
Ima da se nadju Kingston Fury 16GB za 60-70e.
Ali nisu QVL.
Mislim da Corsair ima, ne znam tacno jos.To je ono, idealno
Jel neko osim G.Skilla uopste koristi te cipove?
Geil, Patriot, Corsair. Galaxy ali ne znam kada ce se pojaviti na trzistu.To je ono, idealno
Jel neko osim G.Skilla uopste koristi te cipove?